Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Monday, October 13, 2008

monday in short

sori tak sempat nak singgah blog korang, super hectic. T_T

blog emp street dalam handphone xDD


ohoh ada orang surfing rupanya xDD


hari ni pergi lapor diri ptd. punyalah ramai. wahhaha.


making friends.
raja awal-awal da mintak no telefon semua orang :PP
(yang duduk kat ground tu raja)


lunch sy hari ni :D


tak dapat taip panjang.
ok tata! :]

13 comments:

riken says:
at: October 14, 2008 at 12:11 AM said...

interview lagi ker??? aper2 pun, all the best wani...

uShop says:
at: October 14, 2008 at 3:16 AM said...

wah wah.
dapat ptd rupenye.
tahniah ye wani xD

good luck ngan keje baru
[smoge nnti2 jadilah duta ke zimbabwe ke] lolx

khairierahman says:
at: October 14, 2008 at 8:39 AM said...

wani, u got ptd? seriously?
kak king as well eh?
gempak ar ko! XD

tropical_jingga says:
at: October 14, 2008 at 9:00 AM said...

oh.. dpt PTD...

dyan . says:
at: October 14, 2008 at 9:15 AM said...

wahhh... dapat ptd..
tahniah..
bestnya...
hmm.. nanti boleh la bagi tips kat ktorang kat sini eh..
cara2 nak berjaya dapat ptd..
ceehhh..
waahhh..
tahniah2...

dakgilachoc a.k.a nani says:
at: October 14, 2008 at 11:13 AM said...

Wah bakal PTD yerk? bravo...=P

gulagula says:
at: October 14, 2008 at 11:09 PM said...

congrats, wani!!! ^__^

Eiyna says:
at: October 15, 2008 at 11:29 AM said...

weihh korg dpt ptd??? so jeleszzz...hmmfffffffffffff

NuRuL AiNA says:
at: October 15, 2008 at 4:52 PM said...

tahniah dgn keje baru anda.. chaiyok chaiyok

smbil mengenang diriku yang ntah bile dpt jadi ptd.. haihhh

wani ezryl * says:
at: October 15, 2008 at 7:05 PM said...

riken^ bukan interview, da lapor diri ^___^


ushop^ thanx usop xD xdenya jd duta zimbabwe.. kena tau cakap zimbabwe dulu baru dapat pergi sn.. hahah


K^ haa kak king ko pun ada skali :D tu psl dia xupdate blog, dia bz ekeke


tropical_jingga^ yeppa x]


dyan^ nak kasi tips xbanyak sangat pun sebab kitorang bukan permenant, maka xde proses2 yang susah tu. tp biasa kalau nk jadi ptd, baca newspaper hari2, kena tau hal ehwal semasa T_T"


nani^ ni xtau la nak dihantar ke mana. jangan ulu sangat sudah :P


gulagula^ thanks, hza! ^___^


eiyna^ yoshh ko tengah ambik master apekah nak jeles2.. ahax. siap dapat pergi luar negara lagi xD


aina^ thanks aina x] akan datang mana nak tau kan. chaiyok2.

uShop says:
at: October 16, 2008 at 3:11 AM said...

eh tapi senanye, kalo wani jadi duta zimbabwe, org zimbabwe yg akan belaja cakap melayu :P

Lily.Lulu says:
at: October 19, 2008 at 9:55 AM said...

all da best dear !!!
congrats !!
;)

kawan akak ada sorang tuh ptd
tp so far yg akak tau awal2 dorang x hantar pun g luar negara ... korang akan diedarkan di jabatan2 yg berkenaan ...

kawan akak skang kat MAMPU ...
nnt bgtau wani kat mane ..

wani ezryl * says:
at: October 19, 2008 at 10:27 PM said...

ushop^ ho yehh. tu sangat dinanti2kan tu :P (org luar negara cakap bahasa kita)


lily^ thanks lily! x] ha a, mmg dia hantar dalam negara. ntah negeri mana la dia hantar ni kang. asal ada makanan & internet, boleh la survive kot.. ekeke.

ok. akan bitau nnti ;]