Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Wednesday, October 22, 2008

tag with some photos

hoho sebelum sy start buat tag yang ditag oleh iz ni, ada ralat. RALAT! RALAT!! *buat pengumuman*

entry pasal konvo tu,
sy seriously terlupa sorang lagi sebab beliau pergi tangkap gambar kitorang.. iaitu ira.
so yeah, ada 8 orang semuanya.. including ira. hooo ampunkan sy~
(i hv this weird short term memory, but doesnt mean that i dun care T_T)
sorry bangat, ira. nnti jumpa kite belanja minum oryte xD

//


RULE #1 People who have been tagged must write their answers on their blogs and replace any 1 questions that they dislike with a new question formulated by themselves RULE #2 Tag 5 people to do this quiz and those who are tagged cannot refuse. These people must state who they were tagged by and cannot tag the person whom they were tagged by and continue this game by sending it to other people.

1. If your lover betrayed you, what will your reaction be?
//mengamuk depan rumah dia dengan parang yang baru diperasap :PP
//ok no. sy sebenarnya sorang yang calm.. hahah. why bother crying and feeling sad for a betrayer? biarkan dia betray, cuz karma with haunt him.. bahaha.

siap sedia la ko! hahaha *laugh hysterically* :P


2. If you can have a dream to come true, what would it be?
//hidup secara super comfortable.
//having a super fine guy as the super true love ohok batuk.

ok dats already 2 dreams T_T

3. Whose butt would you like to kick?
//tak de nak kick sesapa. sy baik kan. HAHAH

ok steve urkel adalah dikecualikan. we can definitely kick his butt! wattaa!! >:D


4. What would you do with a billion dollars?
//invest, bukak bisnes, beli rumah, invest. benda-benda yang materialistik itu xD


5. Will you fall in love with your bestfriend?
//zaman sekolah adalah pernah suka dengan best friend (boys) sebab best friend(s) sy cute semuanya XD (answer:yes depends on situation)


6. Which is more blessed, loving someone or being loved by someone?
//both. ye sy tamak. HAHAHA
//ONLY loving someone = memenatkan, xde result.
//ONLY being loved by someone = akan rasa annoyed. (kalau x annoyed mesti la da jadi cinta dua hala. haha. ni kes cinta sehala.. so yeah u get what i mean xD)


7. How long do you intend to wait for someone you really love?
//selagi hayat dikandung badan <--ayat xboleh blah :P //until i gain success lah. yeah success here i come!
success here i come!! :P

8. If the person you secretly like is already attached, what would you do?
//ntah kalau tau orang tu attached, secara automatically kesukaan tu akan turned off. devastated for few secs, then move on. HAHA

9. What do you pray each day for your loved one?
//loved ones=my family. diampunkan dosa, dijauhkan drp seksa kubor & api neraka. i was seriously praying this every day and night.


10. What takes you down the fastest?
//bila lapar super duper. tiba-tiba sakit kepala la apa la. hahaha.


11. How would you see yourself in ten years time?
//kalau hidup lagi, well in 10 years time hopefully hidup lagi comfy. naik pangkat. kaya. berinsaf sket daripada sekarang.. lolx. still blogging, hopefully. ada wrinkles 30-an sket.. which i think sexy *cough*. and still keep in touch with my old friends :]

harap tak jadi cam ni in 10 years time T_T


12. What do you really want at the moment of responding to this tag?
//semalam rasanya sy buat responding. oh rasa excited nak buat tag but tengah busy. maka time tu tengah fikir-fikir bila laa dapat buat tag :P


13. What kind of person do you think the person who tagged you is?
//kelakar dan carpe diem orangnya :P


14. Would you rather be single and rich or married but poor?
//single and rich and young. so i can flirt like nobody's business. haha
//but seriously, married but poor akan mendatangkan masalah. bak kata iz, tak nak jadi macam dalam rancangan bersamamu tv3 tu. married and rich a. senang eh. lolx (i dun care about 'rich' actually, i just want to be comfy)

15. What’s the first thing you do when you wake up?
//wondering in wonderland. ambik masa 5 minit before betul-betul bangun.

hiyahh!! sedia mulakan hari yang baru! xD

16. Would you give all in a relationship?
//if this is 'gf-bf' thingy.. nope. tidak akan bagi ALL. itu adalah kebodohan.


17. If you fall in love with two people simultaneously, who would you pick?
//the one with good heart and better look. hah.

18. Would you forgive and forget no matter how horrible a thing the someone has done?
//forgive ye, forget tu tak tau pulak. kena ingat jugak untuk peringatan kat diri sendiri to be careful next time.

19. Do you prefer being single or having a relationship?
//having the best relationship. kalau ada relationship tapi ala-ala hampas kelapa baik tak payah. for the sake of having a bf with no meaning, er.. i pass.

couple sehati se-muscle :P


20. Would you leave your family behind just to chase your dreams?
tak akan. may be akan angkut family sekali xDD



5 orang yang dipaksa buat tag (sy tak nak paksa sebenarnya tapi tag ni yang suruh buat camtu T_T) :P

1-hyrza
2-faizura
3-narena
4-iza
5-misz eyeliner

as randomly as i can pick. okeh skang semorang di atas dijemput buat :P
(nadia, usop, raja etc.. sy kasi korang cuti tag hari ni haha)

10 comments:

uShop says:
at: October 23, 2008 at 3:49 AM said...

yeah yeah dapat cuti!!

"having super fine guy.."

haha ayat ini xleh dipisahkan dari wani ezryl xD

gulagula says:
at: October 23, 2008 at 8:51 AM said...

oh trimas babe...seems like a fun tag! siap ade steve urkel lagi!!!waaa....what a guy he used to be...>_<
i'll do the tagging thing at my myspace bloggie...ngeeeee.....

Iz says:
at: October 23, 2008 at 8:55 AM said...

hahahaha bersedia dengan parang yg diperasap tu paling best. sambil duk depan rumah tu stil berasap2 lagi parang, sure betrayer itu sangat cemas

riken says:
at: October 23, 2008 at 9:53 AM said...

agreed with you on most of the answer. tapi yg paling best mestilah yg pertama...klakar sangat (especially when u include the 'parang').

dakgilachoc a.k.a nani says:
at: October 23, 2008 at 11:42 AM said...

steve urkel??????????? hahahahahahahaha...me also think want to kick her butt..hahahahaha.....sambung mengilai cam org gila..

[noriza] says:
at: October 23, 2008 at 3:46 PM said...

iza mane tu? huhu

kaizenDaGreat says:
at: October 23, 2008 at 9:09 PM said...

wahah, CUTI!!! macam PM bagi cuti kat rakyat plak....
HAHAHAHA
thanks...

;p

wani ezryl * says:
at: October 23, 2008 at 11:57 PM said...

ushop^ haha 'super fine' tu subjektif :P


gulagula^ hokeh nnti i'll go check that out! xD


iz^ tu lah. xkan berani lg dia nk betray2 lenkali >:D


riken^ parang adalah trend samseng dewasa ini :DD


nani^ macam da lama je x tgk sitcom tu lolx. steve urkel gile! :P


noriza^ ko la iza, iza mana lagi HAHAHHAA


kaizen^ ye. silakan cuti kali ni. tau ko mesti xsempat nk buat punya :PP

[noriza] says:
at: October 24, 2008 at 8:31 AM said...

ye ye nanti gwe buat tag itu. hari ni adalah jumaat jadi gwe anggapkan itu wiken tag *hehe [iza nak buat tag tu kat rumah ;) baru hepi sambil makan biskut raya ]

wani ezryl * says:
at: October 25, 2008 at 1:04 AM said...

ohaha xkisah, buat je bila2 ko free ^____^