Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Wednesday, October 22, 2008

jamuan raya lagikah


hoh ho.
ok forget about the car's battery thingy.
gambar di atas adalah pemandangan dari arah sy *ye, arah sy* yang masa tu duduk dengan kawan2 len kat 'lorong belakang' dewan makan sebab da tak de tempat.. lolx

mengadap audio visual system :P


kitorang kat lorong belakang I.


kitorang kat lorong belakang II.
(yang scarf biru-kelabu tengah bercakap tu, sy. si afifa tangkap gambar. boleh tahan dia tangkap :P)


ok akhirnya kitorang berjaya keluar!! xDD
(ni la sebenarnya. majlis jamuan raya. again. oh happynya tempat ni banyak makanan :P)


budak2 ptd queued up ambik makanan.
meja buffet ada 3 penjuru. ni belah rakyat jelata. belah VIP kat hujung sana.


orang-orang gila cupcakes telah tinggalkan 2 ketul?/bijik?/cawan? cupcakes kat tray.


pinggan nasi kerabu sy.. dan sate secucuk.
jugak ambik ais krim vanilla, roti jala & kari, kek lapis sarawak, lemang & rendang. ok tu je :P



unofficially, hari ni kitorang da habis minggu induksi (a.k.a. orientation)
but still, tak tau posting ke mana (a.k.a. kena hantar kat negeri mana)
HQ HQ HQ HQ HQ *chanting banyak2 kali gila bapak punya banyak :P*

hq=head quarters


but diorang da siap2 bagi task da hari ni.
divided into 3 groups. can't say much, karang kebocoran maklumat :P
but they said our group is the chosen one *bangga gila beta haha.. yeah right la the chosen ones* T_T
task ni kena siapkan by this week. totally clueless pasal benda ni. esok hempas-pulas a ni sampai ke malam. maka akan busy at least until friday.
harap sempat blogging lagi.

harap.

7 comments:

uShop says:
at: October 23, 2008 at 3:54 AM said...

HQHQHQHQHQHQHQ x8ribu!!

good luck xD

misz eyeliner says:
at: October 23, 2008 at 10:04 AM said...

cupcakes yg comel..

adakah wani sempat mengambil cupcakes itu. tak de dlm senarai makanan yang telah dimakan pun..

dakgilachoc a.k.a nani says:
at: October 23, 2008 at 11:41 AM said...

cupcake itu mesti sgt sedap smpi tggl 2 jer..ohhhhhh..membikin hati ini terlior..eheh...nakkkkkkkkk..

kaizenDaGreat says:
at: October 23, 2008 at 9:10 PM said...

ya, duduk di belakang adalah BEST!!! anda tak perlu nak makan secara cover2...

tiada org besar2 memerhatikan cara anda makan...! sangat gembira makan!!

hahahah ~ wei, apsal makanan ko sikit? ;p

wani ezryl * says:
at: October 23, 2008 at 11:59 PM said...

ushop^ if everlah dream comes true. if ever~
:P


misz eyeliner^ ha a s x ambik sbb sy tak makan kek sgt :P (i dun dig sweet stuff much hehe)


nani^ hahah. diorg tu main ambik je sbb nmpk lawa :P


kaizen^ dpn ke blkg ke camtu la kite makan. dgn berhemah HAHAHA puji diri sendiri xboleh blah ok :P

hyfa hasan says:
at: October 24, 2008 at 3:27 AM said...

jamuan raya ekk..
kat mana tu?? cm ramai je manusia kat c tu..ehhe
huuiiiss.. cupcake...comey..

wani ezryl * says:
at: October 25, 2008 at 1:04 AM said...

hyfa^ ha a jamuan raya kat jabatan perdana menteri ^^ comel kan cupcakes tu xD