Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Monday, October 13, 2008

bila kami makan kat pizza hut

sebelum start,
nak wish semua budak-budak yang nak sit for PMR exam today..
a very good luck to you all.
baca doa, dan haraplah apa yang tak dapat jawab, dapat jawab (means kalau taram pun semua betul.. hahah)

okeh ni semalam lepas pergi open house,
balik-balik my bro pesan pizza. lapar kot baru balik library *yoshh dia pergi library sebab dia ambik PMR, kalau tak.. tak mungkin. lolx cough2*
so sy bawak je la dia pergi pizza hut. sebab pizza hut ni kat seksyen sebelah je. kalau naik kereta ada la dalam 5 minit da sampai.


sy suka dinding dia.. kaler grey. tapi gambar ni tak tunjukkan kaler sebenar :P


apahal pulak dia beliak-beliakkan mata camni. laparkah.
:P


"okeyy mana pizza ni."
but the service was kinda fast. bagus-bagus xD


muka penat, dah makan kat 2 open house pun still ada perasaan nak makan lagi. apekah---
ni bukti sy makan banyak. lolx


sy nak order chicken sesame speg, tapi benda tu dah tak de. benda tu macam seasonal je. grr.
then ambiklah this speg-i-forgot-the-name-rofl. tapi speg udang. rasa dia best jugak.
udang tu sy bawak balik nak kasi carpet. sebab carpet suka udang macam owner dia.. hahah.


hut platter. macro shot yang best xD


ape lagi kalau bukan pan pizza --> hawaiian chicken.
kitorang tak makan sosej-sosej camtu. chicken chunks adalah the best! xD


okeh.
ni auto-publish sebenarnya. sah-sah pukul 8 ni sy berada kat tempat lain. haha
later peeps.

9 comments:

dakgilachoc a.k.a nani says:
at: October 13, 2008 at 9:47 AM said...

aiyok...today i'm fasting..that pizza menggoda selera lolx..=P

uShop says:
at: October 13, 2008 at 10:38 AM said...

good luck to ur adik !

'speg-i-forgot-the-name-rolf'
name tu pon best, tadi ingat memang itu namenye.haha
kalo sy xtau maknenye [xtau inglish] dh lekat dh name tu :P
but mayb without the rolf la..

this.is.not.me says:
at: October 13, 2008 at 8:14 PM said...

seekor carpet memakan udang dari pizza hut..
ohh..sangat bergaya!
xoxoxoxo

wani ezryl * says:
at: October 14, 2008 at 12:08 AM said...

nani^ oh ye ke. sorry bg pihak pizza itu xP


ushop^ yoshh rasanya dia sangat perlukan luck bahaha :B

bukan rolf, tp rofl xD


this.is.not.me^ turned out dia xsuka pun udang tu. dia lebih rela makan udang goreng gaul nasik kat rumah T_T"

riken says:
at: October 14, 2008 at 12:14 AM said...

ooo, ur bro amik exam pmr yer...wishing him all the best gak...

wani ezryl * says:
at: October 15, 2008 at 8:20 PM said...

ha a. thanks for the wish! ^_______^

jon jonson says:
at: October 16, 2008 at 5:49 PM said...

sama la mcm my last bro tp abg dia x buat posting wish gd luck pon haha...

Lily.Lulu says:
at: October 19, 2008 at 9:52 AM said...

dah lama x makan pizza ..
cam bes pulak kalau dpt g jap lagi
hehe
:D

wani ezryl * says:
at: October 19, 2008 at 10:29 PM said...

jon^ haha ye ke. pmr da habis ni, boleh henjoy2 :P


lily^ ko sentiasa dikelilingi makanan ahax. boleh je pasni makan pizza. mari2! xD