Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Saturday, October 18, 2008

to this wonderful person called a friend

teng! oh haha ada birthday card!! xD
(sebab hari ni ada birthday sorang budak tu *cough* hyrza! *cough* :DD)

now to the point.
sy nak wish HaPPY BiRTHDaY kat hyrza the super duper creative friend that i have.
sy kenal hyrza through this wonderful blogging world. dia adalah sorang yang suka menangkap gambar, melukis, menonton anime, mendengar muzik, makan (haha) and those normal stuff done by extraordinary person :D

so here's for the day this fantastic friend of mine born.

*hantuk botol air mineral* :P

(sorry hza sy mencurik gambar ni.. ekeke) :P

5 comments:

hyfa hasan says:
at: October 18, 2008 at 3:45 PM said...

happy burpday..

gulagula says:
at: October 18, 2008 at 9:31 PM said...

thank u...thank u...*touched*
i like what you did to the photo!
thanks a gazilion!!! >__< u're an extraordinary person too!

muaks!!! *virtual hugs and kisses*

Lily.Lulu says:
at: October 19, 2008 at 9:50 AM said...

happy biirthday to ur pren
;)

wani ezryl * says:
at: October 19, 2008 at 10:19 PM said...

hyfa+lily^ i think hza will be delighted hehe :]


gulagula^ ohoh happy birthday ok! sori kad delay. bahan2 da ada, buatnya je belum. amponkan patik! :P

riken says:
at: October 22, 2008 at 4:23 PM said...

happy birthday to you...
adakah dia lahir pada 18 oct???
if yes, sama la kita....