Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Sunday, October 19, 2008

satu petang kat open house ini

hahaha tengok gambar trays kat atas pun mesti korang da dapat agak..
yeppa petang tadi sy pergi open house kat rumah uncle sy, cik po xDD most of the foods are home made dan sangat best ^___^

dalam kereta (on the way to this open house), sy dengan my mom main guess2, makanan apa akan muncul kat open house ni.. hahaa. sy teka dengan betul; laksa & air sarsi xD

siap tapau balik xboleh blah :P


i ate a lot 8) let's see. hoh
1- laksa
2- mee goreng
3- nasi dengan ayam masak merah + sayur
4- (pause solat asar :B) tomyam
5- (time bungkus food) 1 potong kecik puding JE.

i said a lot cuz before i came to my uncle's house, i ate mashed potato and coleslaw from falet's chicken set (dia tak makan). and 2 types of kerepek.

ok i'm officially bloated now lah.
silakan saman sy xDD

rumah uncle sy ada banyak kucing, tapi diorang lari keluar sebab shyness ahaha.
ni kucing yang berjaya ditangkap. my cous, izat yang tunjuk ni :D

another one. sama je dengan yang first tu, muka tensi. hahaha
kami tak peduli ko tensi, kami nak buli ko jugak :DD

ok end.
('end' yang tak membina minda :P)

5 comments:

jon jonson says:
at: October 19, 2008 at 10:30 PM said...

puding JE?

wani ezryl * says:
at: October 19, 2008 at 10:37 PM said...

JE.
:DD

uShop says:
at: October 20, 2008 at 5:16 PM said...

waaa.
hamba sgt rindu sama itu air sarsi xD

wani ezryl * says:
at: October 21, 2008 at 10:16 PM said...

kat ukraine xjual air sarsi? (tp mesti x sama dgn kordial f&n tu kn)

jon jonson says:
at: October 23, 2008 at 2:54 PM said...

owh, je...ingat penyakit hasil menatang kesukaan kaum itu