Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Wednesday, October 01, 2008

hand-made raya stuff

(this is an auto-publish post)

hahha. selamat hari raya!
by the time entry ni keluar, sy berada somewhere in negeri sembilan (probably tengah makan lemang/rendang sambil tengok dvd/tv/apa2 je la yang boleh ditengok) :B

tema tahun ni adalah : save budget/all-hand-made maka semua kad raya, sy buat sendiri and benda ni sangat meng-entertain diri sendiri *wahaha* sambil xpayah keluarkan duit banyak sangat *wahaha some more* :P tapi when there's pro, there should be cons.

membuat benda2 handmade ni sangat makan masa *kesat peluh kat dahi* :P but still, i enjoyed it & biarlah penat pun, xpe xD

belakang tabir pembikinan kad raya kawan2 xD


kad raya untuk family pulak adalah customized sendiri.


sy buat ni last minute, dalam sejam lebih (semalam) buat.
xboleh nampak kat sini, tapi kertas dia adalah lawa and shiny something like that ^^


envelopes buat sendiri.
(wani pembudget.. lolx)


sampul raya pun buat sendiri from left-over wrappers.


duit raya? oh sy kasi kat kawan2 yang bertuah & my two bros.
tu je.
sy kedekut. sekian terima kaseh :PP

5 comments:

Nadia says:
at: October 1, 2008 at 10:59 PM said...

haha best best,
"di sebalik tabir" patut selalu diadakan!!

*tengah sarapan nak pegi kelas ON THE FIRST DAY OF RAYA -sob-*

DIYANA says:
at: October 3, 2008 at 11:09 AM said...

wanie, u nye kad raya mmg cantik sangat2..kreatif.suke tgk!! nak satu boleh.tambah2 yang shiny tuh.. (= ngehngeh..

akhirfana says:
at: October 3, 2008 at 9:42 PM said...

Wahhh!! Wani kamu sangat tere dan kreatif. Sungguh kagum ni. Ada potensi untuk pergi lebih jauh lagi.. :)

narena says:
at: October 4, 2008 at 1:34 AM said...

pergh..siyes lawa kad raya anda...[wlpn xdpt pe2..view kt sini jep..sob2]mcm kad besday je smpul die..caya lorr..

wani ezryl * says:
at: October 6, 2008 at 5:49 AM said...

nadia^ kebetulan tersimpan pulak gmbr belakang tabir tu.. lolx. oh nadia tabahkan hati *sambil pegang bahu macam dalam drama* :b nnti on the way ke kelas sila makan cookies raya! xD


diyana^ hoho terima kaseh :] stok pemberian kad raya da diberhentikan. ni tgh tunggu kat tepi postbox kot2 ada kawan2 hantar kad raya lagi lolx :PP


kuntum^ o gee thanx ^^ tp betul la, nk buat sendiri agak penat banding dgn pergi beli kat kedai. sebab tu sy sgt appreciate kwn2 yg guna masa diorg utk kasi sy kad2 handmade x]


narena^ kire dapat tu kad raya virtual.. yg kaler kuning tu.. i dedicate utk u sekali tu.. sila jangan main di meja makan okeh.. hehehe >:]