Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Monday, October 06, 2008

siri photo DUA


photos raya siri DUA (siri gambar2 manusia & aktiviti2 hari raya :P ahaha)
xD

mak lang tengah potong2 daging nak buat rendang :D


kedai buku/majalah/komik fave sy kat kampung. banyak gile ok magz/komik kat sini. syorga! syorga! :P oh itu haret :)


sy beli buku komik itu xD from my fave cartoonist; zint. memang kelakar ah, weird pun ada jugak.


(adoiyai lupa nak letak photo border. biarlah. haha)
aktiviti makan2 kfc. konon ada wi-fi kat sini. konon. pastu start pukul 2.30pm. guhh. *2pm da balik T_T*


aktiviti orang2 pergi melawat kuburan.


aktiviti sembahyang raya :]


aktiviti salam2 dan ambik duit raya :PP


aktiviti tangkap gambar xD

13 comments:

uShop says:
at: October 6, 2008 at 5:32 AM said...

fuyyooo..wani dok sof 2nd tuh!! cepat ye g masjid..

haha penangkap gambar tu dh tetido ke?? xP

wani ezryl * says:
at: October 6, 2008 at 7:32 AM said...

tu la, kat kampung tu solat raya start pukul 9. tibe2 tersampai awal :B

penangkap gambar tu ambik feel tangkap gambar.. lolx

kaizenDaGreat says:
at: October 6, 2008 at 8:17 AM said...

adik ko tangkap gambor macam tengiling mengeliat! ;p

dyan . says:
at: October 6, 2008 at 10:21 AM said...

kenapa raya mesti nak makan kfc?
hahaha...
kat kampung ni pun mcm tu
kitorang raya kedua dah carik kfc..
hahaha..
wajib tu...
haha..

jon jonson says:
at: October 6, 2008 at 10:50 AM said...

xde ke gmbr sepupu sepapat?

Iz says:
at: October 6, 2008 at 12:33 PM said...

hahaha tu salam biasa-biasa je tu, mcm salam sebelum gi skolah. ade mintak ampun ke tak tuh?

wani ezryl * says:
at: October 6, 2008 at 6:18 PM said...

kaizen^ haha setuju! akaka :DDD


dyan^ lolx sebab dia pemakan fast food. dia xmakan makanan raya semua :DD


jon^ sy anti sepupu. hahaha kidding! :P


iz^ ntah xtau tu dia mintak ampon ke x.. lolx.

hyfa hasan says:
at: October 7, 2008 at 3:26 AM said...

ni kat mana ni.??
trganu kew??
emm.. huhuu..best nya camera tu..
emm.. wani anak first ekk..

Nadia says:
at: October 7, 2008 at 4:39 AM said...

wakh comel manusia di gambar pertama itu *kejar budak tersebut ngan muka ngeri mwahaha*

wehhh kalo raya kat Msia nanti nak pegi kampung waniii -- ko kena bawak pegi kedai komik tu!! gerenti overexcited sampai pengsan XDDD
ko ske Zint ek? sy ske Keith (Lawak Kampus/Wasabi) huahua~

ehhh cara penangkapan gambar yang ekstrim 8D

this.is.not.me says:
at: October 7, 2008 at 9:19 AM said...

Zint adelah cool!!
quote "I am Zint,Zint I am"
**lompat2 smpai nk terpingsan bile tjumpe peminat Zint jgk** XD

p/s:mengapalah sy kurang mengerti lawak2 dlm Go Go Cha Cha Street itu??
T.T

Megat Eusofe says:
at: October 7, 2008 at 2:20 PM said...

hahhahahahahha
ko nie gilelah wani
sempat lagi snap picca kat masjid
me nak buat ari tu
but takot imam besar campak tongkat cokmar alam tu kat gue lorr
:P

me guling2 baca entries raya ko nie

wani ezryl * says:
at: October 7, 2008 at 3:25 PM said...

hyfa^ ni kat n9 lagi. ha a anak first. tp selalu disalahfaham sebagai anak 2nd. lolx


nadia^ haha haretkah comel? haret, lariiii raksasa kejarrrr hahaha :P

kedai mag/komik tu mmg best gile. siap ada versi bhs cina, tp yg tu kat belah dlm sket. kire kalau balik kg ada la hiburan sket lolx

lawak kampus mmg kelakar! HAHAHA. yah suka zint sbb under 18 dia best. under 18 yg pertama sekali tu ^^


this.is.not.me^ hoyehh zint's fan in da house!! :DD ha a sy pun xberapa fhm certain pages dlm gogo chacha. ahaha. i was like.. "eh kenapakah?? apekah??" :P


megat^ wahah megat duduk saf pertama ke sampai ada harapan kena baling dgn cokmar tu? :PP tgkp je. tp jgn tgkp time sembahyang, kang batal. wahaha

Nadia says:
at: October 8, 2008 at 1:32 AM said...

under 18 tu mmg semua Gempak readers ske laa, without exception XD tapi kalo dari Zint, sy ske 2Dudes, cite pasal 2 mamat and revolving around street life lah 8D

eh bukan haret lahhh, the little dude yang pakai baju melayu purple tu 8D
(tapi kalo haret nak terasa de comel pon boleh laa...haha)