Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Saturday, October 18, 2008

storylysticplasticbin


tu gambar skrin laptop sy retak.
ni dah retak kali kedua sebab terpijak (hahaha sy adalah careless)
so hari ni pergi digital mall nak hantar repair (nak beli baru tak mampu *batuk keluar habuk*)
dalaman laptop sy jugak bermasalah (may be dia sakit mental lolx), nak kena reformat balik.
then akan dapat balik laptop yang 'sihat' in 2 weeks time.
2 freakin' weeks.
without my laptop. gahhhhhhh
//
alang-alang pergi digital mall, pergi tengok-tengok laptop kat kedai *hoho*
ada satu laptop fujitsu kecik 3k bebbbb. 160gb hdd ntah apa2 lg specs xtau nak terangkan tapi agak berkuasalah laptop tu untuk harga 3k (furthermore it's fujitsu. hidop fujitsu! :P)
nantilah ada duit nanti sy belilah.
bilalah agaknya tu.
//
pagi tadi buat medical check up.
guess what.
tinggi sy naik 2cm! xD
hah! kepada yang ejek2 orang rendah/pendek/wutever..
we can grow! HAHA (walaupun xla effect mana pun lol)
so i'm officially 1.5m if you'r wondering. yeah still short. hahah
(kalau berenang kat pool tahap sederhana pun sah2 tenggelam :B)
//
hafiza datang rumah tadi.
sy suruh dia try jubah konvo sy.. hahah.
and dia tunjuk cara2 nak pakai hud yang complicated tu :P so yays to hafiza! :D

9 comments:

uShop says:
at: October 18, 2008 at 10:50 PM said...

ini 1st time tgk skrin laptop kene pijak.
nampak cm berseni pulak <--apekah berseni??

emm, kn wani dh jadi org gomen. gune ar loan gomen utk beli laptop baru.
max 5k orait!!

wani ezryl * says:
at: October 19, 2008 at 10:16 PM said...

ushop^ seni apekah--- hahaha. tu pasal, duluda terpijak sekali. lepas ganti pun terpijak lagi. da nasib :P

kitorang kontrak xde loan. kasihan kan :P


kaizen^ sori terdelete msg ko pulak :PP tp x pe kite reply jugak ni. whoaa ko naik 0.3m kah? ko serius? 8O

jon jonson says:
at: October 19, 2008 at 10:32 PM said...

sila minum susu dugrow utk pertmbhn lebih 2cm...

wani ezryl * says:
at: October 19, 2008 at 10:37 PM said...

ohaha. salah iklan tu. susu HL xD

tropical_jingga says:
at: October 19, 2008 at 11:12 PM said...

susu HL best.... gulp!!

Nadia says:
at: October 20, 2008 at 8:10 AM said...

O_O teruk gak retak de ek?
and TWO WEEKS what the -- ?! saya adalah takleh idup demikian DX
(nampak sangat memang depend 98% kat komputer...haha)

ah, masa decide nak beli ke tak Mr L ari tu, ada Fujitsu gak, specs pun serius sangat power, tapi for some reason lebihkan Mr L. wahaha. mbe sebab saya bias ngan barang Sony kot *koff koff*

ehhh kita sama tinggilah camtu XDDD
wheehee!! tapi kalo bleh tumbuh tinggi lagi even some cm pun...ini telah menaikkan harapan kepadaku!! oh YEAH!!

dakgilachoc a.k.a nani says:
at: October 20, 2008 at 11:34 AM said...

mcm manakah boleh terpijak? sgt musykil...anda sgt ganas kah wanie? hahah..=P

wani ezryl * says:
at: October 21, 2008 at 7:50 PM said...

tropical^ tol2, susu HL best! xD


nadia^ tu la, kalau xde komputer tambahan kat rumah ni, da jadi gile agaknya T_T

dlu masa rumah xde internet berapa hari ntah, kitorang gigih pergi CC hari2.. hahaha.

yah, itulah semangat sense of belonging! xD ko ske vaio, sy ske fujitsu. hidup laptop kita!! xD

hoyehh sm tinggi jom high five! tp sy adalah still ber-frame kecik lolx. yeah semorg ada harapan meninggi :P


nani^ haha tu pasal, akibat letak laptop atas lantai :P

riken says:
at: October 22, 2008 at 4:15 PM said...

huhu, macam seni pulak kan skrin tu...so, braper kos repair keseluruhan tu???