Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Thursday, October 30, 2008

mari terkejut

bayangkan. 12 tahun lepas dalam akaun amanah saham wawasan 2020 sy ada rm1000 je. tiba2 tak pernah-pernah dapat penyata, tahun ni dapat penyata.. TANG! tiba-tiba ada 16k. wutthe---

maka tahun 2020 nanti sy akan menjadi kaya.
lolx

//

view langit yang sangat cantik pagi tadi.. tapi sy tak dapat snap semua sebab tengah drive. T_T


random photo of today.
sy memang suka lalu-lalang dengan kamera bila orang tengah berbincang :B


atol dengan buku sin channya.


kepada yang merindui carpet *ade ke?? :P* ni gambar latest dia :DD
mata sepet sebab kamera mengeluarkan cahaya menyakitkan mata.
dia adalah agak sluggish sekarang. may be sebab dia dah tua :b

//

tired wired sebenarnya ni.
oklah cya!

11 comments:

uShop says:
at: October 30, 2008 at 8:51 PM said...

wow gile ar!!

dok diam2 je duit leh betambah kn..

lindosh says:
at: October 30, 2008 at 9:29 PM said...

wah banyaknya duit! dulu tak teringat nak masuk saham tu.. rugi2

.. faizuRa .. says:
at: October 30, 2008 at 10:32 PM said...

wani kaya!!wani kaya!!
so,xyah la keje dh..
juz wait 4 d penyata thn 2020..:p

naim
at: October 31, 2008 at 1:28 AM said...

uwahh..! org kaye..!

riken says:
at: October 31, 2008 at 5:24 AM said...

takder gambar tasha??? haha, bleh bukak fan club tu :P

jon jonson says:
at: October 31, 2008 at 9:59 AM said...

makcik kayo!!!

gulagula says:
at: October 31, 2008 at 11:06 AM said...

oh..seeing your ASW2020, terasa diri ini begitu kerdil sekali...*hiding my ASW 2020 account book*

peej says:
at: October 31, 2008 at 2:27 PM said...

owh..kau mmg adalah kaya..
dah semakin kaya..
bagus la hai..dah bole sangat kawin tu..
tggl nak carik pasanagan je..
haha..tetibe kawin perginya kan..

dakgilachoc a.k.a nani says:
at: November 1, 2008 at 12:12 AM said...

woweeeee...kayanya wani..kena blanje mkn..hahah...sgt swet itu PTD kerana masih membaca buku shinchan...=P

wani ezryl * says:
at: November 1, 2008 at 10:18 AM said...

kalian, (lolx wani ezryl si pemalas nk reply satu2 sbb topik sm :P) penyata tu telah menipu kita semua. sy adalah xkaya. yet. >:P

riken, gmbr sikit2 sudehh. kang mencabul hak asasi individu.. lolx

peej, ha tu la cari bf dulu.. ekeke.

nani, kita semua mempunyai nilai kanak2 dlm diri masing2.. ahax

riken says:
at: November 1, 2008 at 12:29 PM said...

yeker??? wokey2. kena tunggu lagi la.