Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Sunday, October 26, 2008

the new SE

heard about the new myvi SE?
ni ha gambar-gambar myvi SE baru.. hari tu sy tengok time pergi perodua repair kereta :B

ni yang kaler oren.
halah! tak tangkap gambar rim dia. tapi rim dia macam kaler hitam2 jugak xD


the white one. myvi SE baru ni memang lampu dia ada kaler hitam kat tepi. nyze.


lampu depan, up close.


spotlight. kalau rasa nak feel artis kejap, bolehlah pasang lampu ni and menyanyi depan kereta (tak de kerja :P)


kereta ni orang dah tempah. hahaha sesukahati tangkap gambar no plat, tak censored pulak tu :DDD


pastu lapar gile, pergi giant makan nasi goreng merah.
susah weh nak jumpa kat tempat lain nasi camni. biasanya nasi camni masak kat rumah je.
(gambar tak menggambarkan makanan, sebab nasi ni lagi super merah)

//

then semalam lepas makan nasi goreng kat giant tu,
pergi upm pulangkan jubah konvo. ok la, tak de sesak mana.
beli gambar, dvd, laminate transkrip semua. hangus duit sy. hangus!! xO

//


ni hari ni pergi makan dengan budak-budak tu.


yummilicious chicken chop.
coleslaw dia super hebat. gile fresh.


ok tu je.
malas nak taip panjang2,
sakit kepala sebab cuaca panas.

eh apsal malam ni tak de tamil movies?
bukan ke esok deepavali?? *muka tak puas hati*
:P

9 comments:

riken says:
at: October 27, 2008 at 8:19 AM said...

wani menjadi babysitter kepada adik2 nyer. untung diaorg yer siap blanjer lunch lagi (ye ker nie???).
p/s myvii tu mmg cantik especially the white coloured one.

fara says:
at: October 27, 2008 at 1:48 PM said...

whoosh. not bad oh the new myvi.
haa! mari report dgn pemilik 9930!

xD

jon jonson says:
at: October 27, 2008 at 6:13 PM said...

ntah dh brp bnyk varian myvi neh smpi lost count...tgh menanti dgn drooling kelahiran mpv proton...moga berbaloi

tropical_jingga says:
at: October 27, 2008 at 7:26 PM said...

yg kaler oren tu cun gak.... huhu

wani ezryl * says:
at: October 27, 2008 at 7:43 PM said...

riken^ xde baby sitter la. kitorg keluar sebab lapar. haha


fara^ tu la, siap nk masuk dlm myvi pastu akak kerja situ cakap ada orang da book.. wahaha


jon^ myvi se keluar kjp je sampai habis stok special edition xD


tropical_jingga^ ha a. mmg SE baru ni special sbb ada kaler oren.

Nem0 o0h Nem0 says:
at: October 27, 2008 at 8:28 PM said...

hrga myvi ni ttp sm ker atau lg murah?=p

ciken chop yg lazat..
*tgk gmbr pun da tau lazat*

dakgilachoc a.k.a nani says:
at: October 28, 2008 at 9:39 AM said...

woweeeeee..chicken chop...sgt sedappppp.....erk..apekah wani peminat citer hindi/tamil? tak boleh blah..hahaha...

dyan . says:
at: October 28, 2008 at 12:13 PM said...

aaa.. nasi goreng ni la haritu tengok orang makan kat giant tu..
tapi bila nak order tak tau nama dia..puas la carik nama dia..
pastu bila order sekali salah la.. =(
hmm memang nasi goreng ni nama nasi goreng merah ke ek?
serius nampak macam sedap..
ni yang balik ni nak singgah giant beli nasi goreng merah ni.. huhu..
**pantang tgk gmbr makanan kat blog ni.. haha..

wani ezryl * says:
at: October 28, 2008 at 8:56 PM said...

nemo^ myvi baru lebih mahal dlm 1000+ sbb accessories.


nani^ hindi tak, hindi tgk yg ada saif ali khan / srk HAHA. tamil yeahx. sebab cerita tamil macam pelik sket. belasah org pun bunyi melampau siap boleh terbang (efek dlm filem tamil mcm tengok anime ekeke)


dyan^ boleh tahan a nasi ni, sebab nasi ni adalah simple (pakai bawang+cili je). silakan carik kat kedai thai kat foodcourt giant 13 xD