Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Tuesday, October 07, 2008

sensasi beach <--apekah!!

hohho hari tu kitorang pergi ke pantai xDD
this is pantai rhu, terengganu.


i personally like this photo, macam wallpaper :D


aktiviti lompat-lompat di pantai; wajib.


oh hey sy ada jugak jump photos but i give you this one lah xDD



hear the sound of the ocean.. ecehh :D


paling best.. awan-awan dia.
see? awan-awan dia pun bentuk wave!! coolawesomeextravagantness!! XDDD


lepas dah penat-penat main, pergi makan ikan+sotong goreng tepung yang super fresh kat belakang pantai.


ok ini sampel ikan (oo..kk...)


satu family menjamu hidangan. lolx cough.
memang sepanjang pantai ni banyak kedai jual seafood goreng camni. alangkah heavennnn


kalau sy tua dan kaya sy nak duduk kat tepi pantai. hahaha
(kalau miskin duduk kat bandar je la lolx)

15 comments:

azraain
at: October 7, 2008 at 1:24 PM said...

walla, sgt lawaaaaaa gambarnya!
*drooling*

jon jonson says:
at: October 7, 2008 at 2:55 PM said...

pengalaman mkn grg2 x prnh lg secantik awan itu - sama ada rip off ataupun recycle or worst both!

wani ezryl * says:
at: October 7, 2008 at 3:08 PM said...

azra^ ha a pantai tu mmg lawa gile. mcm wallpaper ^^


jon^ lolx. awan time tu memang sederet camtu. sgt lawa!!

kaizenDaGreat says:
at: October 7, 2008 at 5:29 PM said...

sila emel kpd aku, gambar2 yg ko xleh tunjuk... hahahaha

nice and beatiful...
:D

uShop says:
at: October 7, 2008 at 7:27 PM said...

awan n langit itu sume semacam gamba poster!! cantiknye hohoo 80

riken says:
at: October 7, 2008 at 8:48 PM said...

wah, best la makan seafood fresh. sini seafood mmg mahal kalau murah pun hanyalah tuna dalam tin ataupun sardine. sedih sedih :(

hyfa hasan says:
at: October 7, 2008 at 9:00 PM said...

pantai rhu..
jap kat mana ekk..
kat airport kew??
emm..

wah..best nya..
laam x mkn ikan goreng tepung..

wani ezryl * says:
at: October 7, 2008 at 9:20 PM said...

kaizen^ hahha. ko nk ke? nnti jgn terkejut :PP


ushop^ kan. very the beautiful. subhanallah xD


riken^ wah kalau camtu kena ternak udang kara ke ikan salmon ke kat belakang rumah tee hee ;]


hyfa^ hoho ntah la, xtau geografi terengganu ni. ni from besut nak pergi KT.. lalu jalan pantai xD

Iz says:
at: October 7, 2008 at 10:58 PM said...

ko lompat ke tu? macam tak lompat pun. hehehe..

aku kalau kaya, nak duduk kat penthouse, tapi tepi laut la.. sampai laut china selatan aku leh nampak dari umah aku agaknye (gile berangan)

tapi kalau mesken, duduk umah teres je la :(

BlankQo says:
at: October 8, 2008 at 12:38 AM said...

aku rse penah makan kt kedai tmpat ko mkn tu mse pg umah amy dulu.. huhu...

pantai kt tganu mmg best.. huhu

Nadia says:
at: October 8, 2008 at 1:25 AM said...

GANUUU WAKH SY SKE GANUUU XDDD
letaklah gambar lompat ituuu sy mahu tengokkk~ lala XD

*buat to-do list kalo blk Msia, one of em : pg carik gerai seafood goreng kat situ mwahaha*

wani ezryl * says:
at: October 8, 2008 at 8:22 AM said...

iz^ xlah tu bukan gmbr lompat haha. x letak gmbr lompat kat sini, kang kne keji lompat pakai baju kurung ekeke

wahah kite pun duduk rumah teres ni == lom cukup kaya :DDD


blankqo^ best eh makan seafood2 goreng ni. kalau ko xde sinus la.. ohok :P


nadia^ nnti a kalau free akan dihntr ke myspace gmbr itu :P (kalau free)

ataupun to-do-list, kena lawat semua pantai2 lawa kat msia! ^^

.. faizuRa .. says:
at: October 8, 2008 at 8:51 AM said...

wahhh!!dier beraya di pantai..best2..next raya..pantai mane lak??hehehe..

wani ezryl * says:
at: October 9, 2008 at 8:22 AM said...

biasa raya kitorg pergi pantai batu buruk je. tahun ni sebab lalu kat pantai rhu, so main kat pantai rhu xD

misz eyeliner says:
at: October 11, 2008 at 3:09 AM said...

seafood goreng tepung yg sgt best. dulu masa dok kuantan, selalu g mkn kt tanjung lumpur..