Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Monday, October 13, 2008

meeting my friends

petang semalam pergi 2 open house.

first-first pergi rumah my school friend, maisarah.
maisarah ni geng lukis-lukis and komik dulu HAHAHA
dia memang rajin buat open house. tiap-tiap tahun dia buat. last year bbq =p~ (terbayangkan ayam+udang bakar)

ni maisarah. tapi dia anti kamera. hahah


farhana, sy, hafiza (pun kawan komik), herza.


ni la best friend time sekolah dulu. kitorang suka melakukan perkara retard sama-sama dan mereka-reka macam-macam (ok xpayah explain detail :P)


lepas tu open house kedua kat rumah timmy.
ni geng masa form 4-5.


makan rendang ayam mak dia, sangat heaven~
"makcik, rendang makcik sedap ah." ye sy memang xsegan silu nak praise makanan sedap xD

pastu datang kawan timmy time skool. budak kelas lain. dia dah beranak 2 okeh.
"aa aku ni bila lah nak kawen~" kata timmy. hahaha. anak kawan dia tu kecik lagi, tapi stok panjat-panjat wahah. (note : sy magnet budak-budak, sy xtau kenapa) dari open house rumah maisarah tadi ada budak kecik tak dikenali datang-datang kat sy. apekah---

pastu mak timmy ni super cool.
dia cakap "alah xyah kawen awal-awal. korang enjoy dulu." wahaha boleh tak? xD sebab biasanya makcik-makcik akan tanya "korang bila pulak nak kawen." the typical question kan. tapi ni tak. oleh itu sy announce mak timmy adalah cool. haha

ok tu je.
sambung kat tempat lain. kedai kopi ke..
:P

8 comments:

riken says:
at: October 13, 2008 at 6:49 AM said...

hoho, setuju ngan statement mak timmy tu...takyah kahwin awal2 lagi, kita enjoy duluuuuuu (ayat penyedap hati ajer tu, sebenarnyer jodoh tak sampai lagi :P)

Iz says:
at: October 13, 2008 at 9:16 AM said...

kalau makanan tak sedap? "makcik, rendang makcik tak sedap ah"

terus kene tendang keluar, hahahah

dakgilachoc a.k.a nani says:
at: October 13, 2008 at 9:46 AM said...

woweeeeeeeeeee...makcik itu sgt sporting...=P

misz eyeliner says:
at: October 13, 2008 at 9:48 AM said...

yes!! sy setuju mak timmy adalah super cool.. mcm mak sy jugak. tapi ayah sy tidak =(

myooh says:
at: October 13, 2008 at 9:58 AM said...

ik?herza...cmne leh ade dlm gmb tu
?..hmm...its a small world..

narena says:
at: October 13, 2008 at 10:28 PM said...

wawawa...magnet bdk2?klakar tul la...yeah..xyah kwin awal2..kte enjoiiiii

wani ezryl * says:
at: October 14, 2008 at 12:13 AM said...

riken^ sbnrnya bila2 pun boleh kawen asal da ready. xde paksaan zaman ni xD


iz^ cuba ah buat camtu and saksikan mimik muka si tukang masak.. lolx


nani^ harap nnti dah tua (kalau dapat tua :P) sy jadi sorang makcik/nenek yg sporting jugak xDD


misz eyeliner^ hoho ayah ko adakah selalu tanya bila nak kawen? :B dia sj nk mulakan conversation lolx


myooh^ camnekah ko ada blog jugak?? hahah. yelah lupa nak cakap kat u pasal herza. dia pun coursemate u jugak kan xDD all hail shah alam peeps! :P


narena^ serius. kalau budak tu baik xpe. kalau dapat budak hyper, mati T_T"

riken says:
at: October 14, 2008 at 12:15 AM said...

hoho, for sure i'm not ready...