Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Saturday, November 15, 2008

wani goes to rehearsal

sy try bukak friendster since semalam.. tak dapat. apekah-- blablabla.
(selepas membebel seketika..)

oh hai!
super letih. had to go to office today.
plan pertama adalah pergi alamanda tengok wayang. but then kena pergi ofis.. *shoot! crap!*
hoho. xkesahlah.
ok cut the talking, to the photos!!

semalam.
kitorang kat bilik fotostet yang lengkap dengan peralatan2 heavenness---
..macam cutter, laminate machine, penebuk lubang-er etcetc.


basically semua kerja ni adalah untuk preparation Hari Kualiti nex monday.
(this one, we're actually helping other group)
*korang! sila bayar kitorang skang! wah haha* >:D


aman, jugak daripada group lain yang tolong sama.
dia terer pakai mesin tu. he's cutting laminated bookmarks.


hahah. joke.
mampus kalau betul2 patah :B


today.
katanya ada raptai pukul 10am.
sy sampai pukul 11 *HAHAHA gelak orang lewat*
but raptai tu tak de lagi pun. so tolong2 buat 'bintang'.
(itu meja mr aris yang kitorang sepahkan)


ayu, in charge game masa pameran.


oh tasha pun ada.


oh itu raja ada jugak.

petang.
wallE. hahaha. nahh. kamera.
yeah obviously ini adalah kamera. wut the fish la, wani.


kat bilik belakang stage (belakang tabir?) lolx sebab raja&i kena jaga skrin (oh helo, kitorang buat sekali benda tu :D).. ada game nanti macam who wants to be a millionaire. coolness.
malangnya kitorang duduk kat belakang. tsk tsk sob sob tak glamer :PP


kerusi semua da set up.


hafiz yang tak suka main game diajar oleh haziq bermain game.
tahap 1 : game nokia ular makan epal.
haha tengoklah pasni adakah dia akan gilakan games.


rehearsal.
ada part2 kelakar macam nak jalan ramai2 naik pentas tp tersalah 'tangga' lalu ternaik atas pasu HAHA (keji aku gelak2 :P)


oklah, serius penat ni.
tu pasal dua tiga hari ni entries macam hampas kelapa. gua tak boleh concentrate, beb. gua penat! (apehal pakai bahasa niii T_T) ok dah mereng. later! haha

haha haha

ha

(sah mereng)

7 comments:

Nem0 o0h Nem0 says:
at: November 16, 2008 at 12:22 AM said...

ha'a fs x lh buka,act da 3 hr da,skt jiwaaaaa....

riken says:
at: November 16, 2008 at 12:28 PM said...

yesss, ada jugak gambar tasha :P

wani ezryl * says:
at: November 16, 2008 at 3:13 PM said...

nemO^ kan. entah bila la nk habis maintenance tu :P


riken^ hahaha peminat tashakah? :P

uShop says:
at: November 17, 2008 at 1:44 AM said...

kelihatan sume pekerja [terutame laki] memakai baju formal walaupon sabtu.
tapi raja paling cool skali pakai naju biase rilek je xD

dakgilachoc a.k.a nani says:
at: November 17, 2008 at 10:07 AM said...

fs tgh maintenance la weekend tu..sbb tu xleh msk..hehehe..

riken says:
at: November 17, 2008 at 7:37 PM said...

hoho, sekadar memandang :P not available kan.

wani ezryl * says:
at: November 19, 2008 at 6:33 PM said...

ushop^ haha baju berkolar itukah? :P yg len2 tu pakai mcm jaket sbb sejuk kot :D


nani^ haa tu la. tp xkisahlah since skang da ok.. ahax


riken^ yeppa :D