Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Sunday, November 23, 2008

gaduh gaduh hebat

weh lupa nak cerita ni *ada hal penting tapi lupa nak cerita.. apekah---*

semalam tu masa kat KL, lalu satu jalan ni.
time tu jalan kat depan tutup, so nak kena buat u-turn.
then nampak sorang chinese turun skuter, gaduh dengan sorang pakcik indian (kat tepi jalan a ni)
gaduh mulut, sy nampak dr seberang jalan.
then bila da u-turn and lalu sangat dekat dengan diorang,
diorang da start bergaduh samseng okkk. macam dalam drama rempit. wahaha
siap hayun helmet, terajang etc etc.
sy adalah sangat kagum2 lalu menggesa family sy 'menonton'nya (tapi lupa nak tangkap gambar. darn!!) :P
pastu dalam beberapa saat bergaduh, diorang berhenti.
letih agaknya. lolx
pastu tak tau apa berlaku sebab kereta kitorang da berlalu pergi :B

okeh ni photos hari ni :

ayam/ikan2 bakar kat seksyen 2.


ikan close up. sini ayam bakar rm2 je, murah gile.
tapi ikan pari rm4.


pastu pergi ole2 nak carik kasut.
pergi kedai buku kejap, nampak this 'dear yayah' punya diari.
korang tau tak 'dear yayah'?? ni sebenarnya buku cerita, da ada 4 series tak silap.
then tiba2 siap ada diari pulak. hebat xD


i bought this mag, just because nampak gambar kecik belah atas kanan itu xDD


yes people, couple yang hot yang selalu pergi pantai!! (one of the reason.. haha. pergi pantai dating2 adalah cool :P)
*i said dating yehh, not buat projek T_T*
oh zac efron sangat hot & vanessa hudgens pulak lawa. sesuai sangat tu x]


ni tips from my mom, cara2 nak kurang/hilangkan sakit or melecet if pakai kasut yang belakangnya tajam (biasanya kasut plastik, kasut kulit tak jadi camni haha)
korang ambik lilin and sapu kat belah belakang kasut tu. nanti bila pakai, tak la melecet.


ma new shoes, hommies :D
oh yeah skang sy ada 2 kasut hitam baru. berkabung.
:P

beli dvds hari ni.
nampak gossip girl season 2 dah keluar.. tapi 8 eps je. rm29.90
nanti ada duit lebih sy beli la. skang wallet nipis senipis yang mungkin xDD

ok si tak de duit ni nak mengundur diri.
da!

11 comments:

.. faizuRa .. says:
at: November 23, 2008 at 9:53 PM said...

cute ar diary "dear yayah" tu..:]

yup..bout petua tu betul..lg 1 petua ialah dgn menggigit bhgian belakang kasut yg baru dibeli tu..:]

kaizenDaGreat says:
at: November 23, 2008 at 11:25 PM said...

yeay, esok akan kelihatan wani dan all new black shoe... yeay!!!

dompet nipis adalah fenomena terkini utk kita yg sedang tgu waktu je... mari bersabar bersama-sama!

xD

this.is.not.me says:
at: November 23, 2008 at 11:35 PM said...

ah!zac efron..~**drooling**

uShop says:
at: November 23, 2008 at 11:38 PM said...

kalo kat cn, lagi takot terserempak ngan gaduh dari jumpe org mabok. sbb dia mabok hepi. kalo gaduh hati panas :P

n..gossip girl s2 dh sampai eps 11!!
huhu baru siap download walaupon dh tgk online je xD

kaizenDaGreat says:
at: November 24, 2008 at 8:55 AM said...

Org gado,patut bg tepukn gemuruh!pas2 pukul plak mereka.hahahaha.

dakgilachoc a.k.a nani says:
at: November 24, 2008 at 9:13 AM said...

wanie, kasut itu cantik...tp sy pn x boleh berkasut tutup penuh...pasti kaki akan terseksa..uwaa..dh try mcm2 petua masih x boleh juga..:(

nadxoxo says:
at: November 24, 2008 at 5:20 PM said...

suka sungguh dia mengambil gamba makanan ek! pakcik kedai tu tak kasi upah ke promote ikan bakar kedai dia kat blog ni? hehe..

wah..gossip girl bole di download aje kat internet. bagus sungguh sampai membeli dvd

wani ezryl * says:
at: November 24, 2008 at 9:31 PM said...

faizura^ oh, baru first time dgr pasal gigit belakang kasut tu. thnx for sharing the tips! ;]


kaizen^ da la tu, kejenya asyik mengambik duit parents ahaha. gile weh diorang bergaduh, gile happening. patut berenti kejap tepuk tangan :DDD


this.is.not.me^ dr dia kecik ada tgk dia berlakon, mmg cute ^^v


ushop^ ohh da sampai eps 11? wah sangat ketinggalan sbb selama ni tgk kat youtube, tibe2 da xde. may b pihak gg xkasi youtube siar. nk dload rs pemalas pulak :P


nani^ kot2 kaki ko sm dgn kaki sy, kembang di depan. tu pasal kalau pakai kasut rasa ketat semacam je.. lolx *da biasa pakai sneakers* :P


nadxoxo^ kedai tu ada makcik.. lolx. alah makcik tu muka dia masam je. promote ikan2 dia je la, promote makcik xmao :PP

xbeli dvd dia, sj tnya2 harga kat org kedai.. ahax *ntah2 kang beli jugak. temptationnn* :P

Iz says:
at: November 25, 2008 at 8:35 AM said...

ohhhh nampak kasut je, terus rasa nak pegi beli kasut jugak.

jom beli lagi 2 kasut jom <-- cuba nak mempengaruhi wani

wani ezryl * says:
at: November 27, 2008 at 8:24 AM said...

jom la weh, seronok.. window shopping smbil try2 pun jd lah.. ahax

uShop says:
at: November 30, 2008 at 4:30 AM said...

Sori lmbt sgt2.
Tpi gg leh tgk kat watchthechannel.com