Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Monday, November 03, 2008

it's not my fault!

breakfast - burger dari rumah yang dibalut kertas A4, ikat dengan getah xD

lunch - nasi putih dengan ayam masak merah & sayur kacang botol potong2 sekali dengan soo hoon xDD

ntah apsal sy letak meals hari ni.. hahah.

//

okeh. kan hari tu ada cerita brother yang jumpa kat lif yang hensem gile yang tasha happy2 tu xD nama brother tu harris, and dia jugak adalah ptd (batch lain?). terima kasih kepada yang susah-susah mengkaji susur galur mamat tu.

turns out, most of the girls in ptd .. suka brother tu. HAHAHA.
serious weh tak tipu.
seperti jpm tu semuanya adalah huduh, harris sorang je yang hensem *gelak berpusing di udara, sila bayangkan* :P

hari ni kitorang ada perhimpunan bulanan dengan PM kat dataran.
tapi sy tak tau kat mana. time tu ada sy & raja, budak2 lain kat belakang.
nampaklah pakcik tie merah (perhimpunan ni semua digalakkan pakai tie or tudung merah) tengah nak naik tangga, kitorang nak turun tangga.
then sesukahatinya sy pun pergilah tanya pakcik tu jalan nak pergi perhimpunan *ye sy kalau tak tau jalan sy memang straight je tanya*

pak! pakcik tu angkat muka and itu adalah harris! 8O
(ohah dapat tengok muka dia upclose!! *menari tarian sin chan*)
dia macam gelabah nak tunjuk jalan, tak tau la dia rushing ke apa.
lepas tu dia senyum weh. dia senyummmmm *melts*

and after that i'd been beaten up by atol sebab bercakap dengan harris.
(atol adalah salah sorang yang suka harris jugak. sebbaik tasha tak datang weh. kot tak kena belasah jugak dengan tasha T_T).. lolx

meja budak-budak yang buat pelan strategik. gile hard thinker ni.
bakal pembuat dasar negara xD
(membayangkan kawan-kawan menjadi tan sri satu hari nanti. maka in the future sy ada kawan2 tan sri.. ekekeh berangan tak ingat :PP)

11 comments:

tropical_jingga says:
at: November 3, 2008 at 9:19 PM said...

kami esok perhimpunan bulanan.. bersama Mesteri Kewangan yg baru.. ewaaahhh....

riken says:
at: November 4, 2008 at 7:11 AM said...

wahhh, tan sri wani ezryl... macam best ajer bunyi nyer. btw, takder makan2 free lagi ker?

NuRuL AiNA says:
at: November 4, 2008 at 9:03 AM said...

apa kata tunjuk sket gmbr mamat hencem tuh.. meh bini orang ni tgk sket hahaha

dakgilachoc a.k.a nani says:
at: November 4, 2008 at 9:14 AM said...

cayalah wani..go go chaiyok..gi usha si harris...nama pun best tentu orgnya sgt ensem kan? =P

swit@kon says:
at: November 4, 2008 at 4:58 PM said...

haris husni my batch. :D

wani ezryl * says:
at: November 4, 2008 at 6:45 PM said...

tropical_jingga^ wahh selamat berjumpa menteri kewangan :P


riken^ bukan sy tan sri, tp kawan2 sy. dgr diorg punya cita2 & background, agak hebat jugak la. diri ini sangat kerdil di tepi diorg.. lolx.


aina^ tak de weh gambar dia, tp silakan percaya sbb klasifikasi 'hensem' wani ezryl adalah tinggi lolx. tnya swit@kon kat bawah ni, katanya sama batch. mesti kenal :P


nani^ eye candy je.. haha. sy adalah tak berlayak sebab dia sangat hensem :P (nnti kene belasah lg dgn atol) :P


swit@kon^ yeah betul2 nm dia harris husni. super hensem kan. bak sini phone no.. lolx kidding.

Nem0 o0h Nem0 says:
at: November 4, 2008 at 9:08 PM said...

kamu x suka ker haris tu?ntah2 kamu pun mint dia dlm diam..=p

wani ezryl * says:
at: November 5, 2008 at 5:29 AM said...

suka, suka tengok. tipu tu kalau tak suka.. hahaha

dyan . says:
at: November 5, 2008 at 10:14 AM said...

sila curi2 snap gambar pakcik harris tu then letak sini..
kesian kami menunggu2 nak tengok kehansheman pakcik harris tu..
hehehe..

**btw...burger A4 tu macam menyelerakan... haha.

riken says:
at: November 5, 2008 at 1:03 PM said...

takper wani. kita adalah kita. jangan risau pasal background. yg penting, whatever we do, hati mesti mau gumbira. hahaha...
p/s "diri ini sangat kerdil di tepi diorg.. lolx." tu tak dapat nak elak...nak kena minum banyak susu dumex la baru besar skit :P

wani ezryl * says:
at: November 5, 2008 at 6:33 PM said...

swit@kon^ ralat ralat. bukan haris husni, hariss harun. hahaha.


dyan^ ohoho xmungkin lah akan melakukan itu :P


riken^ xboleh blah ok part susu tu T_T