Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Monday, November 03, 2008

magic

first, coughcough sori la sebab mem-flooded-kan pembacaan korang pada weekend dengan entries yang banyak. sebab time weekend je sy banyak masa free.. hahah

second, pencahayaan kat rumah adalah teruk skang.
resulting kepada gambar yang buruk.. lolx. tau kan yang lampu keluarkan bunyi ngeeeettttttt *menyakitkan hati weh* :P

haret buat magic.
seorang magician yang hebat haruslah ditemani seekor haiwan liar (sebagai hiasan di tepi), preferably harimau besar.
tapi harimau takde, so carpet pun jadilah :PP


itu dia haiwan liar yang dimaksudkan xDD


entah camne dia buat, tiba-tiba semua kad yang dia pilih jadi A semuanya.
hebat hebat *tepuk*

5 comments:

riken says:
at: November 4, 2008 at 7:12 AM said...

wani, naper tak amik video ajer???

dakgilachoc a.k.a nani says:
at: November 4, 2008 at 9:13 AM said...

wow..leh jadik street magician ni =P adik wani betul2 ke wat magic tuh? erkk..kagum jap...ekeke...

wani ezryl * says:
at: November 4, 2008 at 6:50 PM said...

riken^ masa tu tengah buat benda lain (lupa tgh buat apa), my bro yg sibuk2 datang nk tunjuk magic. dia mmg ske kaji2 magic pakai card ni. lolx


nani^ ha a dia buat magic tu. ada lagi magic len dia pandai. (terima kasih kepada youtube yg ajar dia magic HAHA)

Iz says:
at: November 5, 2008 at 2:10 PM said...

hahahaha padahal sebelum ko amik gambo tu, dia cecepat carik card A tu taruk atas skalik

Nadia says:
at: November 5, 2008 at 10:59 PM said...

lol hareeettt mahu jadi accomplice bleh~ haha.
dulu bleh gak sket2 buat magic/trick gne kad, but then dah slalu sgt buat, my bros macam dah tau the secret. HAHA.
i'm a bad magician XD