Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Tuesday, November 18, 2008

our pizza day


yoshh hari ni adalah pizza day group kitoranggg (hah, tak de sesiapa belanja, bayar sorang rm10.. ohok). skang group kitorang ada 14 orang, so duit extra tu diorang beli air, choc & twisties. haha junk food here we come! :D

pengerumunan berlaku.
sekarang kalau beli large pizza, dpt pizza kecik free 1. maka ada banyak pizza atas meja tu.


pergelutan berlaku ketika merebut pizza.
ahaha kidding!


show off, peeps :P makan!!


sy makan pizza (duhh ayat budak darjah 1 yang urban.. sebab ada 'pizza'.. lolx)


kitorang makan kat meja2 yang ada kat luar library.


rebut twisties.


hari ni super bosan sebab kerja semua dah habis.
tasha bawak uno cards, so kitorang main kad tu dari pagi.. wah haha.
aiseyy dalam photo tak nampak kad; tapi percayalah, kitorang tengah main kad.. lol


raja's reading.


tak boleh tak, kena tangkap jugak :D ben adalah sangat comel ketika tidur ^^


ok cya! :]

13 comments:

misz eyeliner says:
at: November 18, 2008 at 8:24 PM said...

mkn sambil berebut2 mesra mmg sgt meriah!

Dyana says:
at: November 18, 2008 at 9:14 PM said...

ehh same ahh..kitorg puner jamuan kelas akhir tahun pun wat cam2..Beli pizza..bayar 10 hinggit srg itupun ada yg x byr..

Ammar Abd Halim says:
at: November 19, 2008 at 12:49 AM said...

wah2..makan2 jer tau..ahah

uShop says:
at: November 19, 2008 at 5:16 AM said...

gambar bertubi2 x dapat nk load la.
line tgh cm [gampangan] skang ni.
tapi x seda diri nk komen jugak lolx..

nnti dh dapat tgk gamba sy komen pasal gamba.

walids says:
at: November 19, 2008 at 1:54 PM said...

wahahahahahaha
tak hingat nak membuta.
atas sofa pun jadikk
dan tidak lupa *PERUT ANDA NAMPAK LEBIH SIHAT SEKARANG*
wahahahahahahahahahahahahahaha

this.is.not.me says:
at: November 19, 2008 at 5:29 PM said...

sis,memakan twisties di atas plastik carrefour adelah sgt bergaya..haha
xD

wani ezryl * says:
at: November 19, 2008 at 6:25 PM said...

misz eyeliner^ ha a, lagi2 kalau makanannya banyak xD


dyana^ haha tu la, nk tggu sape2 belanja semorang, tu adalah mustahil kerana semorang tak de duit skang :PP


ammar^ makan, jangan xmakan :P


ushop^ eh xpe, tiada paksaan dalam mengomen.. lolx


walids^ rasanya perut kebanyakan org adalah sihat lolx


this.is.not.me^ bergayakah? haha. tu sbb xde pinggan :B

BlankQo says:
at: November 20, 2008 at 12:02 AM said...

lame gile xmakan pizza... nyum2

hyfa hasan says:
at: November 20, 2008 at 1:20 AM said...

piza day..
wahhh..mmg best...
dpt mkn piza tu..

dakgilachoc a.k.a nani says:
at: November 20, 2008 at 9:03 AM said...

pizza? woweee..sedap...hulurlah sekotak kesini..kedekut ar..=P

wani ezryl * says:
at: November 22, 2008 at 7:23 AM said...

blankqo^ berapa lamakah sudah x makan? :]


hyfa^ sy makan pizza 2 slice je camtu. kurang sket western2 :D


nani^ nah ambik sekotak *hulur* :P

riken says:
at: November 22, 2008 at 9:21 AM said...

because of you, terus cari pizzahut sebab mengidam :P

Memey Anuar says:
at: November 27, 2008 at 1:12 PM said...

heyy
sudah la nama kita serupa. bekerja di jabatan yg sama pula cewah
:p

ICU eh?
haih kenapa la xsempat jumpa sblm kamu posting.

PP (BPK)
ICU JPM