Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Wednesday, November 05, 2008

mengigau? mimpi gembira?

semalam tido awal gile.
konon set alarm nak bangun balik pukul 10pm.
heran, apsal alarm tak bunyi??
bangun-bangun je da pukul 5am.. lolx
*adekah sy da mengigau lalu tertendang button 'off alarm' secara hebat? hmm*

hari ni birthday myo, former colleague.
so happy birthday to myo! xD

sy sangat bangga dengan former company sebab diorang da launching product, i saw my superiors in buletin utama in the event. sangat hebat ok. i know one fine day korang semua akan pakai produk tu kat IC korang hahaha *or may b next generations.. i dunno* xDD wish them all the best.

nak melepak kejap b4 ready to work ^^

4 comments:

dakgilachoc a.k.a nani says:
at: November 5, 2008 at 9:20 AM said...

maybe wani tdo terlalu nyenyak dan berangan menari dgn saif ali khan hinggakan jam loceng berbunya pn wani tak sedar..hahaha..

riken says:
at: November 5, 2008 at 12:56 PM said...

wow, posting yang super-awal. happen to me too. separa sedar pastu tutup switch alarm.

wani ezryl * says:
at: November 5, 2008 at 6:37 PM said...

nani^ haha sy xde sampai mimpi2 saif. saif tu tgk dvd je xD


riken^ tp sy xsedar pun sy tutup alarm. weird. :P

Nadia says:
at: November 5, 2008 at 11:06 PM said...

ahaha situasi alarm itu adalah common, made me rushing to class one day pastu rupanya kelas tu cancel XD

*waves to myo too* <-- sibuk

wah mesti agak bangga kan, once being able to work in a company yang kita tengok dah maju a step forward sekarang. good work, wani's former company *buat dua thumbs up dan amek thumbs orang lain gak*