Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Monday, November 24, 2008

the ultimate comfort

the bestesttt cucur jagung ever exists in KL!! ok may be in malaysia!!! *shouts sangat lantang* :D
korang boleh dapatkan ni kat gerai kat food court yang jual nasi lemak tang lin yang femes itu (ok kat area masjid negara, taman burung, taman rama2.. yadayada :P) depan poliklinik tang lin. tak percaya pergi beli :P



oh tadi sy ada terbaca komen from nani yang tanya ape tu bantal bulu angsa? x]

baiklah, ni adalah bantal bulu angsa :

bantal yang biasanya orang pakai dalam pillow fight.


bantal ni adalah super heavy & super comfy..
kalau baring atas dia, bantal akan melentur ikut tekstur kepala (ohh sangat selesaaaa *melt*)
it's like u'r throwing urself into a beanbag.. tapi dengan keselesaan yang berganda xD


mari berkempen pakai bantal bulu angsa! :D

11 comments:

BlankQo says:
at: November 24, 2008 at 10:30 PM said...

lps ni buang sume bantal2 u dganti ngan jenis bulu angsa.. hehe

Iz says:
at: November 25, 2008 at 8:33 AM said...

aku pun haritu beli bantal bulu angsaaaaaa.. tapi kawan aku cakap "Eh, ko pakai bantal ni ok ke? bukan bantal camni busuk sket ke? bau bulu angsa"

siot je.. dan setiap malam mesti aku nak bau bantal aku.. betul ke bau angsa

tapi mmg super gebu kan

dakgilachoc a.k.a nani says:
at: November 25, 2008 at 9:04 AM said...

owh..didalamnya bulu angsa betul? aiyoookk...sugguh sukar dipercayai...hehe...wani belikan satu boleh..nk rasa jgk comfortnya..hehehehehehehe...

this.is.not.me says:
at: November 25, 2008 at 1:37 PM said...

ok.boleh la letak bantal bulu angsa patblas bijik dlm wishlist bday next year..target : cik wani Ezryl..xD

NaPs says:
at: November 25, 2008 at 2:43 PM said...

lame x mkn cucur jagung.. enak jika dicecah sos cili :P

Nem0 o0h Nem0 says:
at: November 26, 2008 at 3:09 PM said...

best gilerr pakai bntl jenis ni..syokk!

nadxoxo says:
at: November 26, 2008 at 8:09 PM said...

mahal x bantal ni? cam bes~

riken says:
at: November 26, 2008 at 8:12 PM said...

mana best lagi kalau campare ngan bantal kekabu???

wani ezryl * says:
at: November 27, 2008 at 8:23 AM said...

blankqo^ ahax bagus jugak tu xD bantal2 kite mmg berspesis camtu :P


iz^ manade bantal tu bau busuk *smbil bau bantal sendiri* :DD ha a, super comfy bantal tu. best2.


nani^ yuppie, bulu angsa betul. kadang2 ada jugak kot yg bulu burung and stuff. ikut bantal. belikan? hahah skang ni wallet nipis xD


this.is.not.me^ 14 bijik ko nk buat benteng ke ape? hahaha :P


naps^ best gle, naps. kalau pergi kl silakan try cucur jagung itu ^^


nemo^ totally true!! bantal yg comfy! :P


nadxoxo^ mahal sikit, but worth it for the comfortness. tp prnh jumpa yg murah kat tesco, rm20+ je. tp dat day pergi, bantal tu dah habis. harga standard 90+ and above :]


riken^ bantal bulu angsa! xDD bantal kekabu bagus utk sape2 yg nak bantal yg agak keras.

Arina Yusof says:
at: May 23, 2014 at 2:30 PM said...

i nak tanya u beli bantal bulu angsa tu kat mana? i ada 2 pcs kat rumah, tapi bantal 2nd hand dari kedai jual brg hotel. tapi memang best gila la.. nak mencari goosedown pillow yg baru :(

wani ezryl * says:
at: May 28, 2014 at 11:57 PM said...

arina, mmg susah sikit nak cari bantal ni. last time jumpa kat tesco shah alam harga rm35++ je tapi lps tu dtg lagi stok dah habis. kira nasib je. try tgk kat parkson, tang atau metrojaya. kadang ada. all hail bantal bulu angsa!! ;)