Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Saturday, November 22, 2008

tuk tak tuk tak bunyi keyboard

apakah perkara yang menggembirakan?
ye, tepat sekali! buat tag! *sambil lari skipping2* :DD

tag di bawah telah dicurik dengan jayanya daripada blog kahuna.


Apa yang kamu lakukan sekitar jam 10.17 semalam?
- sy sedang tunggu2 nak tengok program jepun baru kat animax pasal produk2 aneh tu, tapi bapak sy tengah tengok axn. lol

Selain itu, apa yang kamu lakukan sekarang?
- duduk bersila atas katil sambil menaip dengan kucing di sebelah sedang tidur kelaparan.

Adakah kamu akan bangun 7.00 pagi esok?
- ohha memang bangun sebelum 7. badan sy ada alarm clock gila. *gelak madness*

Who's the funniest person you know?
- ellen degeneres? :D

Are you afraid to grow up?
- tak. kalau tinggi lagi, da boleh main bola keranjang.. ekeke (tak memahami soalan rupanya T_T)

What was your worst subject in school?
- chemistry. tanpa syak lagi.

Kalau anda minum 14 mug bir,apa yang akan terjadi?
- sy tak minum bir. tapi kalau minum 14 mug root beer, mungkin perut akan bloated dan muntah berbuih2 siap dengan float atas lantai :DD

Tidur dengan pintu terbuka atau tertutup?
- mana2 pun ok. biasanya terbuka sebab ambik cahaya luar sikit. dalam bilik ni tak de lampu tidur. lolx

Bila kali terakhir kamu buat perkara yang kamu rasa salah?
- entah tak ingat. bila buat perkara salah pun, biasanya ingatkan tu betul.. wah haha >:]

Apa yang sedang kamu pakai sekarang?
- soalan femes yang selalu ada dalam tag. sy pakai sut angkasawan, sedia untuk berlepas!! :P

What are you listening to right now?
- bunyi kipas siling pusing2.

Whats your favorite number?
- 9. kalau buat emoticon pun, akan jadi bentuk orang mahu/lepas makan--> :9

How is the weather right now?
- pagi sabtu yang tenang, cloudy dan sejuk :D

Who was the last person you talked to on the phone?
- entah siapa nama dia (lupa) nak promote hotel. lolx

Merokok?
- tak. tidak memanggang diri sendiri dari dalam.. haha

Eye Color?
- purple. lolx

Bulan kesukaan?
- sama macam kahuna, bulan ramadhan. jugak bulan disember, sebab nak dekat new year.

Apakah movie terbaru yang kamu tonton?
- movie dvd je, nak pergi wayang dah berapa kurun tak pergi. 'keith'. tu pun belum habis tengok. jesse mc cartney berlakon.

Hari kesukaan?
- hari menjadi orang kaya yang tak payah kerja pastu hari2 duduk melepak mengadap pantai. gile heavenness. oh sy suka hari sabtu sebenarnya :P

Jika kamu boleh cakap sesuatu pada seseorang, apa yang kamu akan cakap?
- gila kuasa kau. AHAHA

Pelukan atau ciuman?
- pilihkanlah untuk sy. malas berfikir.

Berkawan lagi dengan rakan-rakan di sekolah lama?
- berkawan, tapi tak jumpa (cam ne tu?) :P bukan tak jumpa la, tapi jarang jumpa.

Left-handed atau right-handed?
- righty. kalau pakai tangan kiri, kelam-kabut. haha

Mahu tidur dengan berapa bantal?
- dengan banyak bantal bulu angsa xD

Tidur dengan seseorang atau bersendirian?
- tidur dengan habuk.

Apa yang kejutkan kau pagi tadi?
- speaker masjid mengaji. tak, sebenarnya terbangun sendiri (badan sy alarm clock gila, remember? :P), lepas tu terdengar speaker itu.

Boleh teruskan hidup dengan tidak merokok?
- boleh.

Pernah kawan baik kamu buat onar di belakang kamu?
- buat. hahah.

Memilih untuk memberi nombor telefon?
- tengok situasi. kalau sy pemenang 1juta ringgit & diorang nak nombor telefon untuk proses penghantaran hadiah, semestinya sy bagi :DD

Mana lebih suka: McDonalds atau Burger King?
- mc d, sebab tak makan burger banyak2. sikit je. lolx

Mahu pergi ke Greece atau Hawaii?
- hawaii lah, sebab ada pantai. *lari2 dengan pelampung itik*

Hari jadi yang menarik tahun ini?
- biasa2 je, tapi masih best sebab ada orang wish & dapat hadiah x]




holright. tak nak tag sape2.
kalau nak buat, silakan dengan rajinnya tag diri sendiri :P
tata!

5 comments:

riken says:
at: November 22, 2008 at 9:20 AM said...

your biological clock tu akan buatkan wani bangun pukul braper???

wani ezryl * says:
at: November 23, 2008 at 6:51 AM said...

sebelum pukul 6 :D

dakgilachoc a.k.a nani says:
at: November 24, 2008 at 9:11 AM said...

bantal bulu angsa? apakah? *x faham sambil terpinga2* =P

wani ezryl * says:
at: November 24, 2008 at 9:25 PM said...

bantal heavenness itu xD

Iz says:
at: November 25, 2008 at 8:36 AM said...

saya skrg ade byk cerita, tapi takde masa nak story.. jadi mungkin akan curik tag anda utk dijadikan entry, terima kasih