Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Tuesday, November 11, 2008

sleepy

sesungguhnya sy sangat mengantuk ni.
hari ni ada 2 meeting back to back.
semalam pun meeting.
meeting meeting meeting.
gile bapak banyak meeting.

balik tu sambil drive makan burger ayam w/ cheese (ye, memesan kawan2 pergi bangunan sebelah untuk beli burger tu lagi lolx)
minyak tinggal 3 bar, pergi isi.
balik rumah pukul 7.15pm.

end.

9 comments:

misz eyeliner says:
at: November 11, 2008 at 9:47 PM said...

sambil drive mkn burger. wani pun multitasking jugak.

BlankQo says:
at: November 11, 2008 at 11:35 PM said...

bkn kah meeting itu bagus.. kerana ada mee eating?? sudah makan mee lagi mau makan beger ayam? hehe

dakgilachoc a.k.a nani says:
at: November 12, 2008 at 9:06 AM said...

hoih..x boleh selalu mkn burger lolx..burger memakan masa seminggu utk dihadam didlm perut..hiksss..=P

swit@kon says:
at: November 12, 2008 at 11:46 AM said...

beger B1 memang mantap

Sweet Thinker says:
at: November 12, 2008 at 4:21 PM said...

kije kat ne parcel B neh? xde kosong ke? dlu gwe kat parcel C! tp dlu laaa! huuu!

wani ezryl * says:
at: November 12, 2008 at 9:07 PM said...

misz eyeliner^ kelaparan mengatasi segala :P


blankqo^ oh alangkah best kalau ada mee spt yg ko katakan itu xD


nani^ haa tu la, hidup diselubungi junkies. perutku penuh junkies. lolx


swit@kon^ kan. wohh kalau dapat keje tempat lain, mesti la akan merindui burger kat situ. xpun nk buat burger sebijik camtu *pergi giant beli sayur skang* xDD


sweet thinker^ kat jpm for the meantime (belum posting).. parcel B tu sbb jalan2 ke sana.. haha. oo parcel C jpa kan? :] part kosong xkosong tu, xsure, sbb sy xduduk parcel B ^^

riken says:
at: November 13, 2008 at 7:58 AM said...

sedap ker burger kat situ? is it worth trying???

Iz says:
at: November 14, 2008 at 1:44 AM said...

ade 3 bar lagi ko dah isi minyak. aku tunggu sampai bekelip2 dah gambo tangki minyak kat kete aku tu, baru pegi isi. hehe

wani ezryl * says:
at: November 14, 2008 at 8:25 PM said...

riken^ worth trying :] burger ni sbb lengkap ada sayur2 semua. best2.


iz^ haha sbb takut xsempat. pagi esoknya lalu jalan lain. kalau nk pergi stesen minyak, kena patah balik.