Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Saturday, November 01, 2008

cerita hari halloween

si pumpkin yang berwajah bengang.


oh semalam halloween kan.
and kat tv tengah seronok menayangkan marathon the simpsons edisi halloween.

semalam ada berlaku perkara yang aneh kat jalan, masa nak balik kerja (ok saja2 nak cakap 'aneh' sebab hari halloween WAH HAHA gelak dengan petir sket) :PP

kat depan kereta sy, ada satu kereta volvo (putih kot?) yang jalan super slow. nak curse jugak rasanya, sebab slow gileeee. lepas tu bila sy lalu seblah kereta tu, nampak sorang pakcik tengah cakap pakai handphone. oh patutlah!

and then jalan lagi. this time around ada pulak sebuah kereta waja. dari jauh sy da nampak kereta ni macam aneh.. sebab dia jalan kat tengah2 (atas line jalan).. kira dia conquer jalan habis. nasib baik jalan tu luas, ada 3-4 lanes camtu. so bila sy lalu seblah dia, sy tengok a driver. memang sah! sorang lagi pakcik tengah on phone. tapi yang aneh, kenapa pakcik tu nampak sebijik macam pakcik yang sy nampak dalam kereta volvo sebelum ni? tengggg *bunyi muzik ngeri* :b

//

lepas2 tu sy ambik fast lane, pecut balik.
and then yang seronok, semua kereta kasi sy lalu. kalau sy sampai je ke depan, kereta lain akan ke tepi. i felt like an ambulance.. lolx

neno neno! tepi! wani nak lalu!! :P


ok tu je cerita hari halloween sy xDD

7 comments:

misz eyeliner says:
at: November 1, 2008 at 3:07 PM said...

ko pun ada mengalami misteri dalam kerete?

hyfa hasan says:
at: November 1, 2008 at 4:56 PM said...

biar btull..
entah2 kembo pakcik tu kot..hhehehe..

tropical_jingga says:
at: November 1, 2008 at 10:04 PM said...

atau.. anda sdh dihantui pakcik tu :D

dakgilachoc a.k.a nani says:
at: November 2, 2008 at 8:26 PM said...

wah hari halloween anda sgt menakutkan..sila jauhi sy..bimbang terkena penyakit halloween anda..ahahaha...

riken says:
at: November 3, 2008 at 5:27 AM said...

nasib baik pakcik dalam keta waja/volvo tu tak kejar kamu balik rumah yer. kalau tak mesti horror punya :P

Nadia says:
at: November 3, 2008 at 10:21 AM said...

lol pakcik tu ada doppelganger XD

ah halloween!! btul btul =3
ari tu tak nampak ramai pun yang dress up, just i remember this one guy -- masa tu kat depan klas, tengah tunggu klas sebelum kitorang tu kuar, and this guy dressed up as The Cat in the Hat (tau? tau?), sangat menarik!! sampai saya stare lama gle kat de, along with other people pun. haha.

diorang mmg sempoi je ber-costume time klas, which is fun =D but my classes, dua-dua ada midterm that day, so takde sape pun yang amek effort untuk dress up. haha.

wani ezryl * says:
at: November 3, 2008 at 7:06 PM said...

misz eyeliner^ ntah2 tu org bermuka sama.. eh entahlah.. lolx


hyfa^ tu psl.. saja nk wujudkan mood misteri sbb tgh halloween.. ekeke


tropical_jingga^ eh xdelah dihantui. pakcik2 tu adalah manusia semata :DDD


nani^ haha xpelah terjangkit. utk dapatkan mood halloween yg hebat.. :PP


riken^ diorg melembab di belakang, xmungkin kejar hahahahaa *gelak si pelaju berlagak* :P


nadia^ ohoo menarik istilah doppelganger tu :D ntah, kadang2 ada benda yg mmg misteri :b

the cat in the hat costume?!! wahh menarik! adalah ada misainya sekali? x] ohh rugilah korang tak dress up utk halloween. dress paling senang adalah menjadi jadi zombie.. pakai baju koyak! :P