Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Monday, November 24, 2008

gimme me your monayh.. haha

note : gambar makanan adalah dari last week. baru sedar ada simpan photos ni.. haha.

nasi tomato ayam masak merah.

ayam masak merah paling best pernah sy makan : kat kenduri sedara dekat2 bukit belacan. ayam dia marvelous gile!! =p~


from other side.
(tengok la sesuatu dari sisi lain to feel its specialty.. eceh. ape kes letak kata2 hikmat pulak ni :P xde kaitan)


kwey teow atol.


kwey teow raja.


hari ni last day safa *left* dengan kitorang,
sebab dia pergi jadi pegawai IT. so tata safa, may out paths cross again xD
*eleh entah2 kang kat building ni jugak dia kerja.. ekeke* :P


raja kasi hadiah konvo. oh thanx mate xD
rajin betul dia buat2 ni. sy adalah pemalas ok, tidak seperti raja :B


ok bolehlah lukis kat buku tu dengan pen hitam itu.. ahax
muchasimas gracias!! x]


balik2 tadi nampak sazzy tengah interview ashraf & bunga.
mereka sangat sweet ok ^^ i like it when both of them sang on their wedding day(s) <--ada banyak kan.. kat indo & malaysia.. ahax
happiness for eternity to both of them ^^v

5 comments:

Iz says:
at: November 25, 2008 at 8:33 AM said...

thanks wani.. (from Bunga Citra Lestari)

muahahahahahahahhaa..

dakgilachoc a.k.a nani says:
at: November 25, 2008 at 9:05 AM said...

kuey tiaw..kuey tiaw..kuey tiaw... *saje sebut byk2 kali sbb dah terlior tgk pic* kehkehkeh...

tropical_jingga says:
at: November 25, 2008 at 9:12 AM said...

best best ayam masak merah~~ waaahh....

wani ezryl * says:
at: November 27, 2008 at 8:24 AM said...

iz^ sama2, bunga :D *cam yo yo je cakap dgn bunga.. wahaha*


nani^ nah amik kwey teow ni *bg kwey teow* :P


tropical_jingga^ ha a kan. bestestest in the universe xD

kaizenDaGreat says:
at: November 29, 2008 at 11:46 PM said...

conteng2 la apa2 yang patut...

~tetiba aku teringat momen kita berdua melukis-lukis dengan "kreatifnya" di buku apiz...

hahahahah (^_^)