Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Thursday, November 27, 2008

posed together for the very last time




gambar2 rakan2ku.. ecehh :P

semalam kitorang da dapat surat posting, dan sy akan menerbangkan diri ke london (sebab tiket air asia dah murah walala) kuala terengganu *beach, here i come!!* :P coolness la terengganu. sini banyak engineers and trainee pilots.. hahaha >:D furthermore the kampung is just 50km away. skang nak kena carik rumah & buy astro & broadband. haraplah ofisnya penuh dengan orang2 bergaya dan baik hati :PP

(kalau xde entries tu, maknanya sy tak jumpa internet *YET* and belum beli broadband. maka silakan surf blog kawan2 yg len dulu) :D

to follow this blog (memandangkan tak tau bila sy dapat post entry--> following memudahkan ko diinform bila ada entry baru xD), the address is ezrylpark09.blogspot.com/atom.xml

ok cya later helligator! :]

19 comments:

tropical_jingga says:
at: November 27, 2008 at 8:42 AM said...

omg!! terengganu.. best best best~~ hehehe... good luck!! :)
well... you're gonna miss Putrajaya.. ahakss!!!
x sempat berkenal2an dgn u kt sini.. ihikss.. plzz pray 4 me spy one day bley tukar ke kelate :D

all the best~!!

sue.nexbis
at: November 27, 2008 at 10:06 AM said...

wah.... terengganu kite. Tahniah 3x. Selamat menabur bakti.Bestnye g terengganu.

walids says:
at: November 27, 2008 at 1:05 PM said...

gud luck.
and btw i looooooooooooooovvvvvvveeeeeeeee trg just because of the kesepian dan ketenangan yang ada kat terengganu and of coz becoz of the beaches too.
and again.
gud luck (untuk jumpa abang engineer dan trainee pilots ahaha!)

misz eyeliner says:
at: November 27, 2008 at 1:58 PM said...

walaupon aku tak pnh keje kat sana tp aku rasa tgnu adalah best! pantai yg cantik.

eh, ko preffer kelate @ tgnu?

this.is.not.me says:
at: November 27, 2008 at 2:25 PM said...

sis~~~~~~~~~~!!!!!!!!!!!
smoga selamat sumenye~

ps:kalo ade trainee pilots yg super ensem,ehem..jgn lupa kem slm taw!
xD

n Z r A says:
at: November 27, 2008 at 2:28 PM said...

*waves goodbye*

slamat bekerjaaaaaaaaaaa...

wani ezryl * says:
at: November 27, 2008 at 4:17 PM said...

tropical_jingga^ tu la, da duduk parcel B bukan nk singgah jpm.. ahax :P no worries, ada waktu kita jumpa & makan burger best tu ok ^^
and i pray for you to hv ur desired destination.. yeahx!

sue^ thnx sue. miss u and all our friends at nexbis!! kirim regards kat semua :D


walids^ okkk the trainee pilots wr just joke (tho mereka mmg exist di situ.. lolx) pray for everything to be ok aight! x]


misz eyeliner^ KT da maju skang, kfc mcd pizza hut semua ada =] kite semestinya prefer tganu, sbb tu kg kitorang, sedara2 mara ada kat situ xD


this.is.not.me^ thank youuu *hugs* okeh akan kimslm. tp camne nk detect org tu pilot ke x? AHAHA


nZra^ thanx nzra :] *waves back*

hyfa hasan says:
at: November 27, 2008 at 4:49 PM said...

move...
trganu..
waa..bila???
keje kat mana nanti?
duk kat mana?
kuala terengganu ekk..emm.. ok.. nanti pape calling2 lah ok..

BlankQo says:
at: November 27, 2008 at 6:09 PM said...

mati kutu la ko kt tganu :P
erm.. br jek g ganu mggu lepas.... ko plak nk bhijrah ke sana... hehe... somga berjaya la yerk....

aku tau ko mesti bosan gila babeng nye klu xde internet :))

khairierahman says:
at: November 27, 2008 at 10:23 PM said...

terengganu! my hometown!!
yes, nnt ofis kat mane wani?
selamat menenangkan diri di terengganu! XD
goooood luck! gooooood luck!

.. faizuRa .. says:
at: November 27, 2008 at 11:00 PM said...

congrate ya dpt keje baru..
wlpn dpt keje baru..dun 4get to post entry ok..hehe

Fizie says:
at: November 28, 2008 at 12:21 AM said...

hahah..akhirnya orang bandar akan dicampak ke kg..sama2 le kita nanti kan episod seterusnya..adakah wani berjaya wanita ayu disana???atau berjayakan wani menjadi warga negara sana untuk selama-lamanya..hehheh..mana tau nanti jumpa orang sana..lg pun skrang still solo dan available kan..kan..kan..gud luck ekk

riken says:
at: November 28, 2008 at 3:44 AM said...

wah, terengganu yer. that's good. don't forget to snap and post cute ganu girls yer karang :P
best of luck to you wani.

wani ezryl * says:
at: November 28, 2008 at 8:11 AM said...

hyfa^ okeh hyfa balik KT nnti kita hang out sm2 xD
kerja kat wisma darul iman, tgh carik rumah la ni. by the meantime tumpang rumah staff dekat2 situ jugak ^^


blankqo^ keji ko.. hahaha. asalkan ada pantai, xde mati kutunya :P


khairie^ oo rumah family ko kat situ ke? nk tumpang! hahaha :P kerja kat wisma darul iman xD


faizura^ insyaAllah.. tu pun kalau jumpa internet :P


fizie^ dude, KT adalah bandar ok xD berani ko ckp kg kite kampung! *hunus tombak* :PP ko keji serupa farid.. lol


riken^ haha snap snap. thanx riken! :]

khairierahman says:
at: November 28, 2008 at 9:24 AM said...

wisma darul iman?? waaa.. my eldest sister keje kat situ, carik la beliau nanti.. ehehehe :)
.
yep, rumah family kat situ lar.. gi la tumpang kalao jumpe.. hehehe.. nanti ko makan la kopok lekor banyak-banyak weh! sambil2 tu mengorat ar brader rukang jual tu..
.
tips: brader jual kopok lekor sangat kaye sebenarnye, jangan tertipu oleh rupe luaran mereka..

dakgilachoc a.k.a nani says:
at: November 28, 2008 at 11:26 AM said...

will mish you la wani..take care k..sonok kan dpt posting kt tganu..

kaizenDaGreat says:
at: November 29, 2008 at 11:51 PM said...

wishing u the best GOOD LUCK! thanks for everything babe!

nway, farid n fizi == keji... bukan mau bg support... ko suh abg pilot langgar dorg dengan kapal terbang... hahahah

peej says:
at: December 2, 2008 at 12:37 AM said...

yup yup..
tgganu jugak ramai oggshore punya engineer..
gila kayos..
sile carik ye.. ;p
kalau ade lebih passing sini ok..

wani ezryl * says:
at: December 5, 2008 at 12:59 AM said...

khairie^ wahh izzit? sapekah nama beliau (kakak ko)? dia kerja tingkat brape? :D


nani^ sonok2.. mula2 fikir selangor adalah sonok, but bila dtg tganu, lebih menyeronokkan :D


kaizen^ haha they'r just joking but tggu la bila jumpa kang, kite luku sorang2 *kidding!!* :PP


peej^ ko doakan la kite jumpa engineers itu.. ahax (plural tu.. xboleh blah weh) :P