Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Tuesday, November 04, 2008

jalan-jalan KL

adakah hari ni hari arkitek?
maka nak ucapkan happy architect's day kepada semua arkitek2 hot kat muka bumi ni! wah haha >:D
(i used to think/dream of having an architect bf. masalahnya architect bf  tak nak kat sy. *sy tak kenal mana2 arkitek* lolx)

okeh cut the joke (ye itu joke saja xD)

hari ni kitorang ditanya kot2 ada sesiapa nak pergi kerja kat sabah/sarawak.
mahal weh elaun pergi sana. nanti gaji dapat dalam 3 ribu lebih. kaya kaya kaya $_$

hari ni me & my group pergi turun KL, buat soal selidik.

there there. si happiness tasha, si happiness raja, si pemikiran 20tahun ke depan hakam :DD


ketua hafiz yang suka ketawa & risau pada waktu yang sama (ye dia kuat risau :P), & encik aris yang cool.


tak payah diperkenalkan lagi *cough cough* :P


lunch kitorang dibelanja encik aris cool & waktu balik, hakam belanja KFC pulak.
sebab perut dah penuh, beli ais krim je.
dapat ais krim, semorang senyap xDD


"weh, nak ais krim?"


raja and her milo ice cream x]
lepas tu raja rasa nak demam. jangkit dengan kawan kitorang yang demam tu kot.

//

esok kitorang akan ke tempat lain pulak.
jalan merata. hahaha

balik putrajaya, melepak kat library dengan budak-budak lain.
diorang punya lawak memang kelakar ah.
lawak berenang, lawak tarian gelek.. tak boleh blah :DDD
wakh i'm surely gonna miss them after posting T_T

oh si harris hensem ada kat kafe pagi tadi.
super hot. hahah.
(orang ramai beratur, sy tak masuk campur :B)

10 comments:

Nem0 o0h Nem0 says:
at: November 4, 2008 at 9:10 PM said...

yeker kamu x beratur?=p

suka ngn aiskrim Mcd,sedap..=)

misz eyeliner says:
at: November 5, 2008 at 2:38 AM said...

wani, kenapa ko tak mau queue skali?

wani ezryl * says:
at: November 5, 2008 at 5:28 AM said...

nemO^ yoshh ais krim mc d best. lagi best ais krim cone pakcik yg harga rm1 tu (dulu 50sen) ekeke :PP


misz eyeliner^ kesedaran diri muncul bahawa dia sangat hensem maka xsesuai dgn org xhensem mcm sy.. haha

uShop says:
at: November 5, 2008 at 7:36 AM said...

saye mahu saye mahu!! [kerje sabah/sarawak]

setelah dapat tau kalo dokte semenanjung keje sane dapat gaji+elaun dekat nak 5k!!

dakgilachoc a.k.a nani says:
at: November 5, 2008 at 9:19 AM said...

sy pula berangan nak bf engineer..hahaha..aiskrim mmg best dan mendatangkan penyakit batuk2..huehue..

dyan . says:
at: November 5, 2008 at 10:12 AM said...

oooo.. aiskrem pakcik yang naik motor tu.. pastu jual depan rumah..
pastu makan dengan roti..
wahh.. homemade aiskrem sangat sedap...

jon jonson says:
at: November 5, 2008 at 12:24 PM said...

kagum dgn kegigihan kamu bersuit kemana saja

riken says:
at: November 5, 2008 at 12:58 PM said...

naper tak join skali. who knows, wani dapat bertegur-sapa ngan si harris tu.

wani ezryl * says:
at: November 5, 2008 at 6:36 PM said...

ushop^ doktor lg la kaya kan. jangan pergi sarawak, pergi sabah. sabah lg best.. hahah


nani^ cool2. architect tu sbb kreatif xDD


dyan^ yuppie, yg makan dgn roti pun sedap gile!! ^^


jon^ xlah, time makan xpakai benda tu.. lolx


riken^ join? dia da nak keluar da time tu. eh eh sy x sungguh2 la dgn itu harris. dia cuma eye candy.

Nadia says:
at: November 5, 2008 at 11:04 PM said...

soal selidik tu untuk apekah? (just curious camne the gov works =3)

waniii kalo dapat posting ke Sabah, sila jangan dapat tempat dekat ngan pantai okeh, nanti orang sini over-jeles XDDD haha lol jk jk.
good luck with work!!