Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Sunday, November 09, 2008

hari semalam sy ke...

hari ni sy dengan berbesar hatinya post photos banyak sikit.. haha xP
(kalau mood tangkap gambar adalah tinggi, maka photos adalah banyak)

saturday, 8/11/08.

wani ezryl kat kedai kasut, datang saja2.
suddenly sandal yang sebijik macam sandal yang kena rompak bulan 9 dulu, ada saiz >:D hahaha apa lagi, sy dengan lajunya membeli sandal tu ^^


falet and my mom kat kedai kain :P


si wani ezryl kat giant kecik seksyen 9.
muka bangga gila nak pergi shopping kat giant.. hahaha


ekspresi 'stupid-mana-barang-ni-tak-jumpa-dowh'
:P


macam terench pun ada (terencat) rofl.
tahun bila pulak si falet ni tangkap gambar T_T


"hokehh which one, which one."


balik tu falet beli KFC's hot rods.
sy rasa jugak benda ni, sama macam ayam goreng KFC, boneless, and skewed.


falet multitask; driving, eating hot rod and eating ice cream at the same time.


balik tu singgah pasar malam :D


tadah!! ni la gerai sate yang best tu.
kuah kacang dia delish melampau~


kakak tudung oren cair tu bertanggungjawab membuat kuah kacang yang super best xD


kat gerai ayam goreng.


terpengaruh dengan cerita indo yang tengok pagi tadi.
nampak orang makan jagung bakar, tak nak kalah jugakkk nak beli jugakkk.. lolx


and my ultimate saturday meal; nasi dengan ayam berkuah pedas :D~


sate(s)


end.

12 comments:

nadxoxo says:
at: November 9, 2008 at 1:21 AM said...

ayam masak merah? *drool*

Nadia says:
at: November 9, 2008 at 2:34 AM said...

yay the return of food pics XD

dan saya mahu belajar cara multitasking, sila sampaikan pesanan ini kepada falet XD

wani ezryl * says:
at: November 9, 2008 at 7:52 AM said...

nadxoxo^ bukan masak merah. dia ayam goreng tepung, tp dgn kuah yg pedas. ^^


nadia^ haha sila jangan amalkan itu ketika driving :PP

tropical_jingga says:
at: November 9, 2008 at 9:05 AM said...

yarrghhhh... satey... best best best!!

hyfa hasan says:
at: November 9, 2008 at 2:20 PM said...

amboi... shopping xheggat,..ehehe
emm..
KFC's hot rods tu best x??

wani ezryl * says:
at: November 9, 2008 at 4:06 PM said...

tropical_jingga^ kan. tp kena tgk tmpt jugak. xsemua tmpt best ^^


hyfa^ KFC hot rods best. bayangkan dpt makan smbil driving.. hahah

dakgilachoc a.k.a nani says:
at: November 10, 2008 at 9:20 AM said...

wani..anda ni tak padan dgn kecik lolx..kuat mkn yerp..mnalah simpan semua mknn ni..hahahaha..=p

kaizenDaGreat says:
at: November 10, 2008 at 1:07 PM said...

woho, ko sangat heaven dengan makanan. mesti ko sering kekenyang tahap melampau... :P

peej says:
at: November 10, 2008 at 8:03 PM said...

omg..apesal makanan indah2 sgt ni weyh..
tetibe aku teringin nak makan sate lagi..mcm mana tu..keji kau tau..

wani ezryl * says:
at: November 10, 2008 at 8:55 PM said...

nani^ org lain pun kuat makan, percayalah. cuma diorg xberitahu je.. haha


kaizen^ ha a. tol2.


peej^ weh cpt pergi dapatkan sate di kedai sate berhampiran! xD

Nem0 o0h Nem0 says:
at: November 11, 2008 at 12:51 AM said...

yummyyy..
aku lapooooo..
ko ne bertgg jwb ..=p

riken says:
at: November 13, 2008 at 8:03 AM said...

hot rods, sini pun baru ajer launch. tapi tak try lagi sebab kfc halal mmg jauh nun di utara melbourne.