Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Sunday, November 02, 2008

hari bermain mangkuk

aktiviti hari ni adalah main bowling dengan kawan-kawan ptd xD
serious shit, sy xtau main bowling.
pernah main banyak kali, and sahabat baik kepada longkang :DDD

fahim si tukang bayar.. tapi dengan duit kitorang semua.. lolx


(wani si pemalas taruk caption 1)


(wani si pemalas taruk caption 2)


(wani si pemalas taruk caption 3)


jafri beraksi! xP


time2 main tu, yang lain2 busy tukar2 nama satu sama lain (kat monitor. mampus pakcik cina jaga bowling tu marah HAHAHA)
macam kelakar ok diorang tukar2 nama.


contohnya : atol kontrak 2 tahun :DDD rofl


er.. no comment :PP


"ayu CSI".. sebab dulu dia ambik course forensic :P


'tasha sikat'.. lepas2 tu jafri siap tambah 'tasha sikat kutu'
gelak gila semorang. lepas tu jafri kena kejar dengan tasha :P


tak boleh blah xDD


ni siapalah taruk, tak ingat :PP


banyak lagi nama, tapi tak sempat snap semua.
diorang adalah gila T_T
:P

lepas tu kitorang pergi makan kat kenny rogers.
raje, whodha, atol, dayah x]


sy, jafri, hariff, fahim.
(yang belakang tu extra.. lolx)


raje lagi, faiz, tasha, ayu x]


okeh tu je.
malas nak buat ayat penutup lagi.
tata!! xD

8 comments:

riken says:
at: November 3, 2008 at 5:21 AM said...

haha, klakar la semua nama2 tu. how about u??? wani the ..... takder aper2 ker???

Nadia says:
at: November 3, 2008 at 10:47 AM said...

wahhh fun times~
eh bowling kah. saya pnah skali je men bowling, dan terbukti longkang juga adalah kawan baek saya HAHA XD
in fact my littlest bro pun bleh score lagi hebat. (tapi de dah pnah men 2-3 kali gak...saya slalu je takde kat umah time my family pegi bowling, ceh)

ahaha XD

wani ezryl * says:
at: November 3, 2008 at 6:55 PM said...

riken^ ade, tp nama sy baik je dan tak kelakar. hanya nama2 kelakar ditangkap gambarnya.. lolx


nadia^ mari high five, nadia!! xD sy kalau men bowling, start2 ke longkang je kerjanya. but later on akan cemerlang.. lolx (ntah apsal)

xpe2, berlatih! hmp! *penumbuk ke udara* :]

dakgilachoc a.k.a nani says:
at: November 4, 2008 at 9:12 AM said...

nama2 tu semua lawak arrr...mnala dpt idea nk wat camtu erk..korg mmg kretip lol..ahahaha..

wani ezryl * says:
at: November 4, 2008 at 6:51 PM said...

nani^ tu da tahap gile da tu.. lolx

Nem0 o0h Nem0 says:
at: November 4, 2008 at 9:06 PM said...

bestnyerr dpt men bowlg,dl time skol teror r,skang ni cm hamephh jek!!

haha name yg lawak..=p

wani ezryl * says:
at: November 5, 2008 at 5:30 AM said...

sy dr zmn skool smpai skang terhampas2 sj.. hahaha

ha a nm2 yg gile :P

hyfa hasan says:
at: November 8, 2008 at 2:21 AM said...

jom lah wani kite lawan maen boling..ehehe