Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Sunday, November 23, 2008

eat out day

hah sy paranoid kejap je, pastu da ok balik.. bahaha.
so kelantan it is, and i will go (pastu akan balik sini balik. when there's a will there's a way) xD

so semalam kitorang pergi rumah makcik kat KL sebab 2 orang aunties sy itu mahu pergi menunaikan haji x] on the way, singgah hornbill sebab kelaparan tahap langit.

hari sabtu kat sini adalah sangat sibuk.
orang ramai kagum2 kat luar tengok monyet, 2 ekor hornbills besar berdiri kat luar tingkap, pelancong2 dengan kamera besar banyak datang & makan.


ohha dats me, pretending to be edward scissorhands :DD
(oh semalam tengok dokumentari *is it?* pasal johnny depp kat E! dan dia memang super handsome tahun 90s dulu ;] )


just pesan sate ayam, sebab nanti nak pergi rumah makcik mesti ada makanan lagi xD
oh sate sini memang super sedap, serius. tapi secucuk ada lah dalam rm1 $_$


falet makan chicken chop yang banyak sayur2nya xD


mee goreng mamak horehh.


udang harimau(s) :D


ni da sampai kat rumah makcik. makan KFC & ayam pusing yang kitorang beli kat shah alam :]

7 comments:

this.is.not.me says:
at: November 23, 2008 at 8:48 PM said...

lakonan anda sebagai ed scissorhands adelah sgt real..haha
:D

wani ezryl * says:
at: November 23, 2008 at 9:05 PM said...

haha. oh johnny depp! *drools* :B

kaizenDaGreat says:
at: November 23, 2008 at 11:21 PM said...

johnny depp sgt kacak dalam apa jua watak... hahahaha

uShop says:
at: November 23, 2008 at 11:45 PM said...

eh eh adekah tertinggal sesuatu..

wani kene g kelantan ke??

huhu

dakgilachoc a.k.a nani says:
at: November 24, 2008 at 9:12 AM said...

chicken chop..chicken chop...i like...hehe...

d|yana says:
at: November 24, 2008 at 10:52 AM said...

ya ampun! entri makanan.im craving for kfc. duh!

wani ezryl * says:
at: November 24, 2008 at 9:26 PM said...

kaizen^ kan. jadi lanun pun hensem. apekah--- :P


ushop^ lolx tertinggal keretapi la usop :P


nani^ chicken chop = best2 ^^


d|yana^ cpt2 pergi ke kfc berdekatan! :]