Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Wednesday, November 05, 2008

stupidos

i'm not in the right mood today.
at least for few hours. i think my friends experienced the same thing. haihs.

//

ok kembali kepada cerita.

xde cerita. haha.

:P no lah, berita terkini adalah.. obama telah menang election hari ni & jadi presiden US yang baru! *nadia, adakah ko sedang berparti sekarang atau tak kisah sama sekali.. lol*

sy rasa sy dah ketinggalan banyak berita sebab tak beli newspaper hari-hari macam dulu.

kat mana sy nak carik kedai jual newspaper kat putrajaya tuuuuu wut the effffff
(okkk dalam library ada newspaper cough2 :PP)

//

seriously sy tak ada mood la hari ni.
jumpa lain kali. daa.
:]

8 comments:

gulagula says:
at: November 5, 2008 at 8:15 PM said...

oh...jarang wani takde mood...
ehem ehem...kat internet pun boleh bace newspaper kan... =P
(but anyway, join the club...saya pun susah nak mengikuti perkembangan semasa melainkan dengar radio time nak pegi/balik keja)

Nadia says:
at: November 5, 2008 at 11:08 PM said...

haha shoutout kepada saya tu agak mengejutkan =3 heheh. pastilah tak kisah sama sekali~ XDDD (haha ignoraaant)

no lah. i didn't follow the news, but people spread the news quickly kan. i hope the new American President will do a better job and make the world a better place. ameen.

hope your mood improve =3

dakgilachoc a.k.a nani says:
at: November 6, 2008 at 9:27 AM said...

erk..diserang bendera jepun kah? haha...akhbar boleh diakses on9 saje..lagi senang dan jimat..haha..=P

riken says:
at: November 6, 2008 at 2:38 PM said...

hoho, one of those days yer. takper, sekali tgk muka harris senyum mesti wani kembali ceria. =P

misz eyeliner says:
at: November 6, 2008 at 4:39 PM said...

mmg biasa terjadi. hilang mood secara tiba2. tak de sebab. aku masih mencari punca kenapa boleh berlaku. hmmmmm...

swit@kon says:
at: November 6, 2008 at 5:21 PM said...

beli paper kt kedai moses kt kompleks b1

jon jonson says:
at: November 6, 2008 at 7:01 PM said...

get well soon

wani ezryl * says:
at: November 6, 2008 at 11:19 PM said...

gulagula^ xde mood sbb something happened. hee. but biasanya akan lupakan perkara buruk & move on :P ohoo sy jarang bc on9 newspaper ^^


nadia^ yeahx thanx nad :D totally improved tday.. lol. biasalah, perasaan xseronok ni akan muncul kejap je ahaha.


nani^ haha menstrual tak effect apa2 kat sy :P not menstrual lah, ada hal tak seronok berlaku :P


riken^ hoho i cant be bribed with good looking guys when i hv things to think about :PP but thanks me-mentioned pasal harris. haha


misz eyeliner^ ha a, rs sedih tanpa sebab mmg berlaku kat manusia. but this one cuz ada issue timbul. xdapat nk describe more, but there's an issue.


swit@kon^ kedai moses? nama kedai tu moses ek? xD


jon^ haha u mean the mood? it's alright now ^^ thnks.