Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Monday, November 17, 2008

my game 02

<3

4 comments:

riken says:
at: November 17, 2008 at 7:31 PM said...

so basically kita kena amik order dari semua customer yg datang pastu just need to click on the right type of drinks & foods (betul ker tu?). macam senang ajer.

BlankQo says:
at: November 18, 2008 at 12:41 AM said...

owh.. mcm diner dash

dyan . says:
at: November 18, 2008 at 6:57 PM said...

hi wani...
lamanya tak comment kat sini..
hahhaa...

game apa ni eh?
cam best jer..
ni full version eh?
untuk vista ada tak?
kongsi2 lah ngan sy mana nk donlod ni..
saya ni nama je orang it..
tapi kureng tau sket bab2 nak mendonlod2 ni... huhu...

*** camner keje? mesti best kan? tak yah buat berkenaan ngan it lagi...
waahhh.. bestnya.. sungguh jeles..
huhuhu..
bila la sy pun nak keluar dari it ni..
saya tak suka :(
tapi terpaksa... hahaha

wani ezryl * says:
at: November 19, 2008 at 6:28 PM said...

riken^ ha a game ni mmg senang, xyah fikir banyak2 :D


blankqo^ yezza, tp dgn grafik & sound yg lagi cun x]


dyan^ hye dyan! :] long time no see! *wave*

game ni tajuk 'delicious : emily's tea garden'. x ingat mana download, tp try search kat google. search utk 'full version' sbb biasanya dia kasi demo version je.

lom keje betul2 lg. sigh2 xtau la kot2 kena hantar kerja jauh2. bosan2 T_T