Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Sunday, November 02, 2008

survey dengan gambar yang banyak xD

huahhh rasanya badan tengah melawan virus dengan hebatnya kat dalam.
sy tak demam, but i can feel the war.. lolx.
ok ok cepat minum susu strawberry -gluk-gluk-gluk *minum* :P

tekak yang kering sebab cuaca panas,
maka minum banyak ais semalam HAHA. ais berlebihan --> sakit?

//

oh well bukan nak cerita pasal demam.
sy nak buat survey yang dicurik daripada nadia di alamat http://langitdanawan.blogspot.com xD

mari!!
"hoh, wani nak buat survey lagi??"


01. What's the last DVD you watched?

dvd dengan gambar yang lawa & orang2 yang lawa xD


02. What are you wearing at the moment?
//baju.. hahaha.

03. What are you listening to at the moment?
//i can't believe this myself, tapi sy tengah dengar lagu it's over - jesse mc cartney.. wah haha (mula-mula dengar, ingatkan lagu chris brown.. lolness)
"ko suka lagu sy? cool!"

//and few songs yang dengar kat radio tapi tak tau tajuk dia :PP

04. What are your future plans?
//membeli laptop fujitsu *nampak sangat plan jangka pendek T_T*
gambar hiasan. ni laptop fujitsu yang boleh jadi turntable. cooh eh? ;]


something like this aa. kecik. hitam :P
senang nak hangkut.. lolx.


05. What video games are you playing at the moment?
//dah lama tak main video games.
//last time main PC games, delicious 2 =p~

game-game berkaitan makanan adalah mengujakan *exciting* xD

06. What do you drink the most?
//sarsi f&n taruk ais xD

07. Is there a useless thing that you cannot brace yourself to throw out?
//brand tags. hari tu ada buang sikit sebenarnya, sebab banyak sangat T_T (yeppa i collect brand tags. sesapa ada tag2 yang pelik tu, sila pass ke sini :P)
//stoking yang hilang pair sebelah. apsal ntah sy simpan lagi.. lolx

08. Who was your first big crush?
. i can't differentiate sebab banyak sangat.. hahaha. may be budak form 1 yang lari pecut & lompat jauh untuk rumah merah tu xDD *dia lompat sangat jauh, seriously*

09. What did you want to be when you grew up?
//i was planning on becoming an art designer. hahah. and a writer xDD
yang kerjanya adalah design 24/7

10. What is your favorite object on your table?
//*sambil jenguk meja* scoot, jeep and mpv mini model xDD

19. What do you want?
//him :
i want to jump/summersault with him. hahaha.
ok kidding. he's taken. lain! :B

//sila rujuk objek di soalan nombor 4.
//sy juga nak external HDD, broadband, GPS dan semua benda teknologi itu. kalau boleh. xD

20. What should you be doing right now?
//showering? HAHAH (it's too early to shower <--alasan)

 21. What's the meaning behind your LJ username/name/nicknames you go by?
//biasa sy pakai username ezrylpark kat mana-mana pun. meaning? ::ezryl bermain di skate park. HAHA

horehh da tamat! mari buat tarian punggung! *terpengaruh dengan sin chan* T_T

4 comments:

dakgilachoc a.k.a nani says:
at: November 2, 2008 at 8:21 PM said...

ngehehe..tarian punggung???...marilah..marilah kita bergelek punggung..hahah...

riken says:
at: November 3, 2008 at 5:22 AM said...

suka sangat ngan ur first pic tu...muka macam innocent ajer...

Nadia says:
at: November 3, 2008 at 10:31 AM said...

wah Fujitsu itu sangat menarik!! like srsly >w<

ehhh buku I Am Plastic tu pun agak exciting *tengah carik buku tu kat eBay ngan Amazon HAHA XD*
camnekah ko jumpa pasal buku tu? =3

oh harap cepat sihat ngan susu strawberi!!
*buat cheers ngan choc milk dari kejauhan ini huahua*

wani ezryl * says:
at: November 3, 2008 at 6:58 PM said...

nani^ mari, nani. mari!! yiehha!! *pusing2 punggung* :P


riken^ muka kucing terkejut.. hahaha


nadia^ yg fujitsu ala2 turntable tu da lama sebenarnya, tahun 2006 x]

hohh mmg nmpk best buku tu. sy jumpa gmbr dia dlm google.. secara x sengaja.

mmg berkesan la susu tu! minum je and virus dapat dilawan!! xD