Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Wednesday, November 19, 2008

rabu rabu rabu <-super pemalas wani :B

selamat hari rabu semua :B
cerita hari ni; kitorang telah bermain uno the whole day, gee tak de benda nak buat :P then posting akan tau may be next week. entah mana la kena campak T_T (campak ke laut jadi pulau, ye? pft)

ok ok. to the main thing xP
sy ditag oleh this.is.not.me and here goes :


01. what is the most important thing in your life ?
//being happy & comfy.

02. what is the last thing you bought with your own money ?
//dah tak ingat. tshirt kot :B

03. where do you wish to get married ?
//entah. haha. (beach is just an illusion. wuu~) :P

04. how old do you think you will get permanently owned by your lover ?
//hav no idea.

05. are you in love ?
//nope.

06. where was the last restaurant you had dinner at ?
//tak tau weh. biasanya dinner makan tapau je.. hahah. ok ok. pizza hut kot. berzaman-zaman tahun yang lampau :P

07. name the latest book you bought ?
//tak de latestnya.. okoko. i lost the memory here.. aaaaaa.. a comic. definitely :P

08. what is your full name ?
//dilarang letak full name kat internet. ahaha. (serius ni, walaupun gelak :b)

09. do you prefer mother or father?
//soalan tak aci namanya :DD

10. name a person that you really wish to meet in your real life for the first time
//cant name it. n*****. hoho.

11. christina or britney?

//britney.. tapi masa muda2 dulu lah.. hahah.

12. do you do your own laundry?
//kadang ye, kadang tak. ohaha memang jujur habis :DDD

13. the most exciting place you want to go ?
//theme park adalah exciting.

14. hugs or kisses ?
//mana2 yang sincere lolx

15. point out five things about the person who tagged you
//oh ha, tak berapa tau but i just point out la ye.. ekeke.
1)suka komik2 zint *high five!*
2)kelakar & imaginasi boleh tahan :DD (pembaca komik2 memang begitu :P)
3)dia tak de duit (sebab nampak tulisan 'xde duit nak kasik' kat blog dia.. wahaha. ok this is obviously a joke. mustahil dia tak de duit. lolx)
4)dia student (oh random sungguh -_-")
5)baru2 ni dia berkayak (ye ke? oh ini random sekali lagi)
//haha sori2 sebab tak tau banyak fakta pasal ko xP akan improve! ^^v

16. eight things i’m passionate about
//lapan?!! *hempas batu-batan.. konon* :P
1)Internet.. yeee sangat passionate. haha (tapi main sekejap2 je)
2)food. superrrr passionate tahap atasan. terutama sekali bila lapar (duhh, mestilah) :P
3)words, terms (kalau tiba2 teringin nak tau meaning word tu, akan gigih carik kat dictionary)
4)beli dvds (dulu ada duit ye la agak passionate... walala) <--skang tak de duit T_T
5)holidays (which i seldom get -.-v)
6)tech (gadget2 semua tu, walaupun tak beli sebab tak de duit, tapi adalah agak kegilaan kalau ada gadget yang sy suka/cinta HAHA 'cinta', tak boleh blah :P)
7)skip.. blank
8)skip.. blank (skipping2 dengan riang kat taman. hahah)

17. eight books i have read recently
//recently what???!! soalan kejam, ko tau sy tak baca buku sehebat itu!!
//sy adalah pembaca komik2 secara separuh jalan kerana tak sempat. jugak adalah pembaca diari sendiri (tak malu.. haha). jugak membaca buku rohaniah kadang2 sebab best. tapi banyak masa.. sy tak membaca buku lolx (may b da penat baca berbondon2 buku masa sekolah dulu)

18. eight songs i’ve been listening over and over again
//macam tak ada je yang over and over again tu. bulan ni tak berapa enthusiastic dengan lagu.

19. eight things i learned this year
1)be a good predictor (i'm not)
2)some people come, some people go (apekah yang dipelajari-- haha)
3)krim penawar serbaguna is that useful (don't ask :P)
4)makan bila lapar (HAHA ni sejak dulu lagi belajar ni :DDD)
5)don't talk like you know if tak tau. ask. (what the eff)
6)skip.. blank
7)skip.. blank
8)skip.. blank (sori memang blank ni.. haha)

20. eight people you tag
//tak nak tag sesiapa :P oryty.


hokeh. thanks for tagging me! ^^ cyah!

7 comments:

misz eyeliner says:
at: November 19, 2008 at 11:54 PM said...

sama la..
dulu pun aku suka britney. zaman dia muda2. tapi skrg lebih suka christina.

dakgilachoc a.k.a nani says:
at: November 20, 2008 at 9:04 AM said...

hug or kisses? mna2 yg sincere lolx-what do u mean? meh2 i kiss u...hahahaha..

riken says:
at: November 20, 2008 at 9:33 AM said...

soalan no.12 tu agak mengejutkan...hoho, takper, wani kan sentiasa busy.

this.is.not.me says:
at: November 21, 2008 at 1:52 AM said...

sis..nnt kite bertukar biodata peribadi ye..jgn lupa taruk nama kawan yg disukai dgn kawan yg dibenci..lol!
xD

tropical_jingga says:
at: November 21, 2008 at 11:12 PM said...

nk gamba makanan... nk gamba makanan...

kaizenDaGreat says:
at: November 22, 2008 at 6:15 AM said...

aku pun prefer britney mase muda2 dulu. cute, n sweet...
skang? xpela, minat je lagu2 die... ;p

wani ezryl * says:
at: November 22, 2008 at 7:22 AM said...

misz eyeliner^ skang trend da diganti oleh singers baru macam katy perry or natasha bedingfield kot.. lolx


nani^ kalau org hug/kiss pura2 xde guna jugak kan. haha. tu la maknanya nk yg sincere xD


riken^ as my mom&bros also do the laundry.


this.is.not.me^ haa knp ada pertukaran biodata? *confuse*


tropical_jingga^ sorry babe, appetite pun xde, sah2 xde gambar makanan.. hoho


kaizen^ womanizerrr womanizerrr *smbil goyangkan tambourine* :PP