Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Saturday, November 08, 2008

semalam blogger bengong

helo everyone xD
apsal ntah, malam semalam blogger bengong. friendster pun sama.
i gave up surfing, lepas tu pergi tengok anugerah skrin kat tv tapi kejap je sebab tertido atas sofa.. hahaha *as always* :P

lunch semalam. hohho super meriah.
nasi beriyani dengan ayam masak merah & add-on daging masak hitam.


zoom! zoom! *jerit ketua puak* <--mana datang ntah ketua puak ni T_T


raja's pan/wok. bahaha.
tak ingatlah nama benda ni. kwey teow beef, ginger, sumthin :P


ketua puak memaksa untuk zoom :P


time balik tu, singgah BKP *ni salah satu bahagian kat situ*.. nak jumpa mr aris pasal work.
then langkah kanan betul, dia suh kitorang makan dulu (time tu da 5.30pm, dengan tak semena-mena dapat makan petang.. hoahaha).
spesimen di atas merupakan lebihan udang2 dalam tray. geram tengok banyak udang, tapi tak boleh makan banyak-banyak :P



kanan : mangsa pukul, tapi patut dipukul sebab suka tease orang.
kiri : pemukul, dapat memukul dengan hebat xD

basically, budak-budak lelaki dalam group ni memang selalu kena pukul.
yea sila imagine betapa hebat diorang teasing T_T


skandal baru raja.. HAHAHA *ampon raja!* :P