Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Thursday, November 13, 2008

sy tgh lapa skang

hari khamis adalah hari2 semorang digalakkan pakai baju batik.
maka hari ni sangat kalerfool xD

hari ni jugak terjadi perkara hebat, tapi malangnya sy xboleh cerita T_T

hari ni kitorang ternampak lagi harris.. haha.. smoking T_T

hari ni group lagi satu tengah buat penggambaran.
maka semasa jalan di parking utama, nampaklah diorang pakai smart2 dengan kereta perdana & camera man. kitorang diajak join penggambaran tapi kitorang bezeh.. wahaha

hari ni ada sorang mamat super jambu dalam library (kitorang duduk dalam library sementara tunggu posting.. but at the same time jalan merata2 dalam JPM tu). nama dia shahrul. serius dia jambu. jalan pun jambu. tee hee.


abaikan raja. fokuskan dulu kat burger tu.
ok dah fokus? alright. now fokus balik kat raja. sebab burger tu untuk dia.


tang! mamat ni la yang kasi dia burger HAHA


ok gossip tamat.
mari makan! :D

eh wait.
ada dua photos lagi. lolx. perkenalkan kawan2 len!

haziq siap2 nak balik. jangan main2, dia balik naik jet tu. hoho.


ayu & fariza. laughing at something *i forgot what* :P


ok now betul2 boleh bersurai! yeah! >:]

7 comments:

riken says:
at: November 13, 2008 at 7:38 PM said...

hoho, adakah mamat yg sama (skandal baru raja) seperti dalam posting 8 November 2008??

bEn says:
at: November 13, 2008 at 11:37 PM said...

raja's new found scandal da tersebar die seantero web. kehkehkeh*

misz eyeliner says:
at: November 14, 2008 at 12:50 AM said...

ok wani. kamu sebarkan skandal raja. tapi apa motif utama ko asyik sebut psl haris? dia skandal siapa sebenarnya?

hyfa hasan says:
at: November 14, 2008 at 1:16 AM said...

uiss... keje keje..
akk keja apa ekk??

uShop says:
at: November 14, 2008 at 2:39 AM said...

hoho soklan same ngan riken, adakah mamat yg same??

pas ni nk lawat istana raja la, mane tau ade gosip wani :P

~haziq park jet die kat mane??

dakgilachoc a.k.a nani says:
at: November 14, 2008 at 9:06 AM said...

burger tu bukan utk sy ke? sobsob *buat muka seposen* =P

wani ezryl * says:
at: November 14, 2008 at 8:20 PM said...

riken^ yosh, mamat yg sm. tp nm pun skandal,.. xbenar.. hahah


ben^ sebab palsu la maka ia disebarkan. ekeke


misz eyeliner^ sape2 yg hot mmg akan selalu disebut. oh ye sy bias >:P


hyfa^ akak keje ptd. tp belum start keje betul2 lg. skang banyak buat tasks je.


ushop^ ha a tol2, mamat itu. tp sila jgn sebar2 sbb benda ni tipu je. kitorang sj men2 :P
wani xde gosip, wani bosan :P
haziq park jet dia kat parking lot.. haha (mampus kot haziq baca blog ni pastu kena tuduh bwk jet lolx)


nani^ kalau ko nak, boleh jugak xDD