Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Sunday, November 16, 2008

cerita kucing2

video

patutnya hari ni nak pergi main ice skating setelah berjuta2 tahun tak main,
tapi headache & pemalas nak keluar.
yeah, perkataan 'pemalas' tu sangat sinonim dengan sy HAHA

lepas dengar makanan kucing yang jual kat luar adalah 'junk food',
skang biasanya akan kasi carpet makan ikan. ikan ikan ikan.
hah sukalah dia. (bertambah kerja haku T_T)

memandangkan ikan adalah mahal dewasa ini *ayat karangan tak boleh blah*,
maka akan disertakan dengan nasi untuk penjimatan berganda.. wahaha.

ikan rebus, simpan dalam fridge.
lapan ekor dapat rm4. ok la tu kan xD


half ikan dengan nasik.


sementelahan tu, carpet da bau ikan. maka dia akan bising.
*deng yu!*


panaskan 10saat dalam microwave.


penggaulan berlaku :P



carpet dengan aggresifnya akan menyerang sejurus selepas itu.


begitulah rutin sy di-bug oleh kucing sy.
okey end.

6 comments:

this.is.not.me says:
at: November 16, 2008 at 5:42 PM said...

carpet sangat maju..ia bijak menge'bug' anda..haha

uShop says:
at: November 17, 2008 at 1:43 AM said...

nasik tu kalo tarok kicap manis kipas udang mesti die lagi suke xDD

misz eyeliner says:
at: November 17, 2008 at 2:53 AM said...

kucing ayah aku dulu pun mengada. hanya makan ikan kembung rebus saja. spesis ikan lain @ cara masakan bergoreng akan membuat dia mengalami cirit-birit. aku sakit hati terpaksa bersihkan kesan tinggalan dia.

dakgilachoc a.k.a nani says:
at: November 17, 2008 at 10:08 AM said...

nmpk sedap makanan kucing tu..hahahaha..boleh cuba kot..=P

riken says:
at: November 17, 2008 at 7:36 PM said...

wah, wani dah start jadi reporter tuk national geographic. bagus2, pasni kena pastikan yg pintu belakang tu tak berkunci lagi.

wani ezryl * says:
at: November 19, 2008 at 6:31 PM said...

this.is.not.me^ kucing2 mn pun, kalau lapar mmg menjengkelkan bunyinya.. lolx


ushop^ oh yeh? benda baru ni! xD


misz eyeliner^ ohh camtu pulak. carpet makan je ikan goreng ni. dia pandai berak tmpt len, maka kurg sket kesusahan nk kene cuci tahi dia lolx (tahi dia invisible :P)


nani^ wohha. mkn nasik gaul ikan sbnrnya mmg sedap xD


riken^ eh xboleh, perompak berleluasa dewasa ini :P