Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Saturday, November 08, 2008

set makan2 madagascar xD

tengah blog-cruise tadi, nampak set mc d baru sempena filem madagascar 2.
hoahh hijau semuanya. looks cool eh :D

14 comments:

misz eyeliner says:
at: November 8, 2008 at 6:55 PM said...

dah kuar ke set tuh? alamak... rugi je pi mkn kfc tadi...

hyfa hasan says:
at: November 8, 2008 at 8:01 PM said...

waa...sgt menarik ok..
smlm lah tgk kat paper ttg mnde alah ni..
best x?? air hijo tu?

fara says:
at: November 8, 2008 at 8:02 PM said...

hohhh! ad tak headband haiwan2 madagascar?

gulagula says:
at: November 8, 2008 at 10:06 PM said...

reminds me of shrek promotion o_O

wani ezryl * says:
at: November 9, 2008 at 12:45 AM said...

misz eyeliner^ yeppa da keluar xD


hyfa^ oh, xtau la. xtest lg.. haha. ni pun jumpa kat blog makanan ^^


fara^ headband? lolx do they include a headband with the meal? 8D


gulagula^ ohoo shrek pun dlu sama jugak eh? :D

nadxoxo says:
at: November 9, 2008 at 1:21 AM said...

headband dia ade 4 jenis. comel giler! tapi set move it ni mahal la. rm14++ :(

Nadia says:
at: November 9, 2008 at 2:32 AM said...

uuuh set McD Madagascar -- mahu!!

mahu tengok the movie XDDD

wani ezryl * says:
at: November 9, 2008 at 7:54 AM said...

nadxoxo^ ooo maknanya mmg wujud la headband ni? nnti nk pergi check xDD ha a mahal sbb ada double mc chicken tu kot.


nadia^ eh kat US ada x set2 camni? ^^

tropical_jingga says:
at: November 9, 2008 at 9:29 AM said...

double mc chicken je ker?? yg lain2 x der ek???

(x ske mc chicken..)

hyfa hasan says:
at: November 9, 2008 at 2:19 PM said...

hehe..oo..ok.. best best,... air dia best mcm sprite pun ada..

wani ezryl * says:
at: November 9, 2008 at 4:07 PM said...

tropical_jingga^ ha a rasanya ada benda ni je :P kite pon xmakan.. lolx


hyfa^ oo mesti mcm air kickapoo.. :D

dakgilachoc a.k.a nani says:
at: November 10, 2008 at 9:21 AM said...

saya dah rasa...burgernya sedap..airnya agak kurang kerana sy tak berapa menggemari minuman bikarbonat..hahah..=P

wani ezryl * says:
at: November 10, 2008 at 8:54 PM said...

ohh sy pun xsuka air karbonat xD celet!

Nadia says:
at: November 11, 2008 at 11:10 AM said...

ada, ada kuar tv, tapi takde ar plak nak try kan -- hahahaaa.