Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Monday, November 10, 2008

lunchie

hari ni telah menjelajah ke bangunan sebelah, parcel B untuk memburu lunch xD


best a kafe/food court dia, banyak gile choices.
siap ada gerai kecik2 yang jual macam2 tu.


lepas lunch, sy tapau burger ayam w/ cheese. sangat best :D


ok sy nak pergi download themes untuk handphone.
tatah!

11 comments:

bEn says:
at: November 10, 2008 at 10:43 PM said...

wahaha. tingat lak nostalgia lame. klu anep ngan boyox tgk entry nie msti dorg tersipu2~ wahaha.

wani ezryl * says:
at: November 10, 2008 at 11:44 PM said...

haa mesti ni tempat korg lepak zaman muda2 dlu :P

Nem0 o0h Nem0 says:
at: November 11, 2008 at 12:57 AM said...

ni cafe kt ner?

tropical_jingga says:
at: November 11, 2008 at 6:47 AM said...

tak aci... food court best!!! huhuhu...

dakgilachoc a.k.a nani says:
at: November 11, 2008 at 9:36 AM said...

burger with cheese? glurrppp..telan ayaq lio..=P

.. faizuRa .. says:
at: November 11, 2008 at 10:12 AM said...

ohoh..kemanakah lg sebelah burger itu??heheh

swit@kon says:
at: November 11, 2008 at 1:20 PM said...

wooo ini cafe di opis ku!

BlankQo says:
at: November 11, 2008 at 11:38 PM said...

owh, lupe ben penah praktikal kt situ.. huhu
nescaya aku akan datang utk ko blanje beger tersebut :P

wani ezryl * says:
at: November 12, 2008 at 9:10 PM said...

nemo^ kafe kat bangunan parcel B, putrajaya.


tropical_jingga^ ha a mmg x aci. sbnrnya food court kat tmpt kitorg pun biasa2 je. ni food court building seblah xD


nani^ ha a dgn salad, timun, tomato, pickled onions.. droolllllllls!! xP~~


faizura^ dlm perut sy.. haha


swit@kon^ best la ko lunch byk variety ^^


blankqo^ no problem, farid. nnti ko datang ko bitau ok. kite akan bwk ko mkn burger tu ^^

riken says:
at: November 13, 2008 at 7:59 AM said...

kenapa macam ramai takpun macam semua perempuan ajer kat cafe tu?

wani ezryl * says:
at: November 14, 2008 at 8:26 PM said...

riken^ ada lelaki, lelaki2 kat luar semuanya. may b diorg suka duduk luar.. lolx