Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Saturday, November 01, 2008

akan flu?

musim panas kembali tiba :D <--tak, sebenarnya simbol ni salah.
sy tak suka musim panas sebenarnya (sama macam riken. sebab cuaca di luar adalah panas dan kejap lagi ada orang-orang akan demam. hoho

but horehh it's saturday oredy!! ^^v
kepada yang tanya-tanya bila nak posting tu, i dun really have the answer tapi kitorang may be akan stay sebulan lagi sebab banyak task nak kena buat. maka soalan-soalan akan tak de jawapan & tunggu je la sy bitau dalam blog nanti okeh ;p

and and sy tak menggalakkan iklan dalam blog sy kecuali iklan tu sy dapat bayaran.. hahah. (i'm serious)

and and and sy adalah tidak kaya balik kerana penyata asw2020 itu adalah tipuuuuu tipuuu. duit meningkat la, tapi tak la sampai 16k. tipu punya penyata. hoh :P but i do other savings maka sy akan still kaya in the future hahahaaa *gelak kekayaan yang tak munasabah* :PP ..insyaAllah ^^v

panjang pulak cerita.
boring korang eh. slot gambar-gambar random hari jumaat!!! (semalam) xD

dah penat, terkelepek di situ :B


orang-orang riang xD


tengah hari pergi alamanda. nak makan sedap sikit. haha


yep, sy suka ikan xD
tu nasik mintak separuh, dia bagi jugak satu (rm1).
maka pembaziran berlaku di hujung cerita T_T



you know what's this :P


dalam pukul 3pm tu, ikut kereta raffi pergi ke palace of justice.
siapa-siapa yang tau apa orang buat kat sini, tahniah :]
besar gile tempat ni.


bila jalan dengan diorang & orang lain pandang, terfikir,
hoh mesti orang lain ingat ni peguam2 baru keluar.. pastu dua budak perempuan kat belakang ni PA diorang.
cetts. hahahah.


kat kajang dibelanja air :D


not feeling very well this morning.
ok signing off!! x]

6 comments:

riken says:
at: November 1, 2008 at 12:27 PM said...

hoho, sama la kita, panas skit takper tapi jangan panas yg melampau.
not feeling well??? nasib baik dah weekend, so bleh la merehatkan badan di rumah.

Iz says:
at: November 1, 2008 at 1:02 PM said...

hahaha.. kesian ko, mesti dah hepi gila nak menjadi kaya secara tiba-tiba.. dan tiba-tiba jugak tak jadi nak kaya, hehehe

wani ezryl * says:
at: November 1, 2008 at 2:58 PM said...

riken^ sebab panas mendatangkan headache :PP


iz^ tu pasal. mana sesat ntah 16k tu. nak kata april fool, lambat lg :P

silent reader
at: November 2, 2008 at 2:57 AM said...

hi wani,
sy cume nak tanye..the seocng picture, the girl in between tuh mcm sy kenal..nama die farizatol huda ke?

dakgilachoc a.k.a nani says:
at: November 2, 2008 at 8:28 PM said...

jus tembikai...woweeeeeeeee..my favourite...nak nak nak...=P

wani ezryl * says:
at: November 2, 2008 at 8:41 PM said...

silent reader^ yeppa tu atol.. hahaha. kawan dia ke? xD


nani^ sila2.. jus tembikai mmg sedap =p~