Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Wednesday, July 09, 2014

ramadhan kesembilan wani ezryl

heylooo.
biasalah, hari dah terkedepan baru nak update kan. hahah

the 9th of ramadhan adalah isnin lepas.

buka puasa masak simple-simple je.
bahan pun tak ada sangat dalam fridge tu.
so let's makan sardin sedap hoih! xD


sardin sedap. tah apa-apa nama. haha
tumis bawang halia cili padi semua,
air sikit,
masuk ikan, masuk bawang, masuk kuah, masuk kentang. garam.
kacau-kacau, dah siap :D

lepas tu jumpa terung minggu lepas dalam fridge.
goreng kunyit je la. kawan dengan sardin sedap. haha

terung goreng. rasa dia manis. sedap!



bos baru belanja satu ofis murtabak. alhamdulillah :)



tak sah makan sardin tak ada telur dadar. huahaha



juadah berbuka puasa kami. ecewah!

hari tu masa farewell dapat hadiah telekung daripada family di ofis lama.
memang lawa telekungnya,
sy bawak ke ofis baru untuk solat.

bahagian bawah telekung macam ni. ai loike!



corak pada telekung. cantik kan? :)

thanks kepada orang ofis lama atas hadiah yang lawa ni!!
:)

0 comments: