Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Wednesday, July 09, 2014

ramadhan ke-11 wani ezryl


drew this on my phone.
#prayforgaza

mesej ada di instagram sy.
mari sama-sama doa untuk saudara seagama kita di sana. :'|

-----

dah 11 hari kita berpuasa.
alhamdulillah.
pagi tadi sahur super simple saja.
telur dadar, popia goreng dengan ada sepit-sepit ketam semalam sikit. (yang tu suh husband habiskan aje haha)
sy curah kicap atas nasi, makan dengan telur dadar.
terbaikk. *buat gaya dafi - baik punyaaa*


telur dadar, popia rentung sebahagian. :P

berbuka tadi masak kari sotong.
sedap hoih tapi tak dapat nak makan banyak.
makan banyak kang banyaklah zitsnya pulak.
pendengki betul la zits ni. grr.

kari sotong dengan carrot.



tasty!



kangkung goreng biasa.



ikan-ikan goreng hancur. ahaks

oklah boleh rest lagi 2-3 hari baru update balik.
huahaha.
(tengok kalau rajin akan update laju-laju)

tata!!


0 comments: