Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Friday, July 04, 2014

ofis baru

hari tu kitorang dah dapat penempatan kat ofis baru.
seminggu duduk pooling kat library,
semingu lagi, yakni minggu ni dah dapat bahagian masing-masing.

parking dapat, bilik dapat.
i couldn't ask for more.


bilik sy yang kosong.

tepi tu ada hiding spot, sesuai untuk solat sebab tersorok.
plannya nak beli karpet sebab sekarang ni solat atas tu je tak de lapik.
tapi tu nantilah. haha


view dari kerusi sy. xD

setakat ni tak de mood lagi nak deco-deco.
cuma letakkan magnet seketul kat CPU,
and patung kimono atas CPU.
sini tak kisah pun letak apa dalam bilik..
sebab ada bilik lain yang siap ada pokok la ikan la pengadang dinding la bunting la HAHA
so bolehlah sy hias sesuka hati ni tanpa ada halangan daripada 5S ('S' kelima.. seragam! lolx!)

ok la nak pi goreng sotong kejap.
nak buka puasa lagi setengah jam.
da daa!! :)

0 comments: