Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Saturday, July 26, 2014

ramadhan ke-25 wani ezryl

khamis and jumaat taska tutup, cuti raya.
so bawak ariana ke ofis.
everyone loves her,
even though dia ni susah nak dekat orang yang dia tak familiar.

i think it's better for a baby/kid berhati-hati dengan orang sekitar,
especially dengan orang yang dia tak kenal/tak familiar.
tak sepatutnya bangga if baby/kid tu terlampau friendly with everyone.
it's dangerous, ya know.
just my two cents.


bos ai yang baru. ahax



wearing the new nurhannah wide shawl.

selfshot dengan anakanda. or as everyone call it nowadays; a selfie.

selfie : a term where ko yang tangkap gambar sendiri, bukan orang lain tangkapkan!
(sekian ilmu internet 101. rofl)

cheeky.



'anakku bulat' tajuknya. AHAHA



bos bulat duduk dengan comfynya di atas kerusi.



"ramlah, masuk bilik saya sekarang!" :'DDD

buka puasa... dalam kereta.
yeah. tetiba kan.
pergi alamanda main terjah je.
hambik ko semua restoran penuh.
bangku-bangku kat luar penuh.
kaki lima penuh.
aaaa stressnya aku kat alamanda niiiii.
last-last beli roti, buka puasa dalam kereta kat parking.
lepas makan, solat and sambung makan berat pulak kat food court.
tu pun meja banyak penuh walaupun ini second group yang makan.

aaa tolong la wujudkan dua lagi shopping malls kat putrajaya ni.
alamanda ni dah terlalu dense untuk semua oranggg.
tiap kali datang je stress.
sebab everywhere, here and there ada je manusia berjela.
mana-mana pun kena beratur panjang.
tak convenient sangat.


kesian ariana sampai tertidur dia. ni atas kerusi kat food court ok. sedih betul nak makan pun kena tunggu giliran kat alamanda ni. :/

tamatness kisah hari khamis. :)

2 comments:

Hazmin Hamudin says:
at: July 31, 2014 at 4:41 PM said...

Comelnya ariana..kepenatan dia sebab pergi kerja jugak. Hehe

wani ezryl * says:
at: August 4, 2014 at 10:20 AM said...

tu la, penat pergi meeting agaknya. hahaha