Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Sunday, July 27, 2014

ramadhan ke-26 wani ezryl

backdated entry.
sebab baru tadi check post, ada yang dalam draf.
ye entry ini lah! HAHA

(halal je la ye, dah raya baru nak update) :P

ni sebenarnya lauk pauk buka puasa kitorang hari tu.

sy punya nasi beriyani darussalam presint 17,
husband punya roasted chicken, bakar sendiri. (menu diet)


menu orang tak diet (sy lah tu!)



menu orang berdiet (husband)



jus mangga WIN! super pekat, super sedap. beli kat darussalam jugak.

better than jus mangga kat bazar la,
yang rasa ais dengan gula je lebih.
yang ni memang pekat and pure.


overall on table view.



ariana pun ada teman makan, walaupun dia tidak berbuka puasa. heh hehe



look up, ariana! :P



sekarang memang dia prefer nak makan sendiri. no suap suap, ok. -_-"



"apa ni?" tanya ariana.



meneliti makanan di tangan.


selain tu,
sempat jugak la siapkan sampul raya DIY.
sy tak pergi tukar duit kat bank pun.
biasanya bergantung harap kat duit duit yang keluar daripada mesin ATM.
untuk sepupu sepapat, sy beli barang kat kedai and dapat change duit kecik 10-10.
senang kan, tak payah pergi bank *nak pergi pun tak sempat* T_Tv


hasil DIY.

oh, template sampul raya ni dapat daripada blog contengconteng.
thanks! xD

selain tu gigih membeli make up untuk raya.
ye lah, orang jarang make up.
blusher sedia ada pun dah pecah seribu. haha
so beli baru la satu set siap.

cukup la tu. lipstick satu, eyeshadow satu, blusher satu DAN mousse muka satu. lolx

sekian!!
ok boleh sambung raya korang tu! haha

0 comments: