Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Sunday, July 06, 2014

ramadhan keenam wani ezryl

ramadhan keenam adalah hari jumaat lepas.
(kalau korang terlupa. hih hi)

petang tu pergi ambik ariana kat taska sebab husband balik lambat sikit, ada urusan.
so berkesempatan lalu kat area kedai-kedai kat situ
and nampaklah ada satu kedai makan ni yang jualan juadah berbuka.
siap ada sate, kambing bakar, murtabak bagai.
macam-macam la.
ini sudah bagus, tak pergi bazar pun tak pe.
tau fu fa pun ada! lolx

hari tu tengah hari ada balik rumah,
keluarkan ayam.
ingat nak masak.
tapi petang tu dah flat.
so beli je lah kita.
yang sempat masak pun cuma NASI dengan sotong celup tepung. ahaha
ok la tu kan daripada tak de :P


sotong tiga ekor dalam fridge.. kita goreng aje! ;)

lepas-lepas ni semua juadah yang dibeli kat kedai makan, ye.
bahaha hartamas.

karipap kentang.



tau fu fa gula perang. yang kuah putih tak ada. nasib baik tak manis sangat.



puding roti. more like a jelly.



tau fu fa ni makan tengah pagi buta sambil surf internet. haha



ni lah hidangan ramadhan keenam kami. ayam kicap tu pun beli jugak ye.. hikhik

0 comments: