Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Monday, April 01, 2013

home, where the heart is


haha.
just a funny toon untuk isnin yang blue ini (for some people it might be!)

sy kat rumah hari ni,
sy ambik cuti rehat.. untuk berehat. lolx
sebab cakap hari tu nak ganti puasa kan.
dan weekend mesti ada je benda nak buat, nak pergi sini sana.
jadi weekendku hectic dan tak sempat nak rehat. (bet most of everyone pun!)

jadi terima kasih kepada superior sy yang meluluskan cuti. rock my socks. xD

so hari ni sy sempat la nak doodle apa yang sy buat sampai tengah hari ni.
petang belum menjelma lagi.
tapi plan dah ada.. haha.
prolly akan ke kedai beli barang untuk masak lauk berbuka.
sekali la masak untuk yang di rumah..
plan nak masak simple je, ayam masak kicap dengan terung goreng (yum yum!)

i miss doodling. really. time je tak de nak buat selalu T_Tv



nak scan malas.. so kita tangkap gambar saja.
tu yang lukisan macam blurry tu hahaha.

i'm sooo abandoning my journal.
padahal tu la aspirasi 2013, iaitu nak passionate tulis/lukis di journal.
fail yu, wani. fail yu. :'(

oh oh ada terdengar berita gembira!! *tepuk tangan dulu HAHA*
ni pun husband yang cakap haritu.
sebab ada kawan kitorang yang tukar kerja kat BP*H kan.
so dia belek-belek fail katanya,
nampak nama sy dalam fail..
it's not official yet, tapi katanya permohonan rayuan rumah kuarters dah lulus! lolx
prolly diorang akan call dalam masa terdekat. lepas siap proses semua.

good thing is dapat tempat berteduh yang dekat dengan ofis la kan.
the other thing pulak, sy nak cuti deliver baby tak lama lagi.. maka harus la berpantang kat rumah parents dulu haha.
tapi tak apa, slowly kita isi kan dulu rumah tu sebelum stay sana.
beli perabot or anything. kalau betul la news pasal rumah kuarters ni kan :)

alhamdulillah untuk semua rezeki ni.

huisy dalam mimpi la kot nak hias bermewah-mewah macam ni!

happy monday, everyone.

roger and out.

5 comments:

Ahmad Jedeh says:
at: April 1, 2013 at 4:35 PM said...

wani, rayu mcm mana? aku nak merayu gak. mak aku pencen bulan 7, so dah xde rumah kat putrajaya :(

wani ezryl * says:
at: April 1, 2013 at 8:45 PM said...

kta buat rayuan via emel.. hujung tahun lepas. ni baru dapat. nanti kta bg ko alamat emelnya. dalam emel tu nyatakan sebab2 rayuan utk mempercepatkan proses permohonan.

Ahmad Jedeh says:
at: April 2, 2013 at 7:22 AM said...

Thx Wani! Tlg PM kat FB atau emel zmohd_123@yahoo.com / mohdzaidi@mosti.gov.my :)

wani ezryl * says:
at: April 2, 2013 at 4:46 PM said...

ok dah emel kat dua2 emel tu. sini fb kena block. wahaha

kaizenDaGreat says:
at: April 2, 2013 at 7:15 PM said...

jedeh cuba mencungkil tips berguna dari wani... hahah