Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Friday, April 26, 2013

self portrait

hoii hari jumaat time lunch hour ofis sy memang senyap sunyi.
nak nak pulak time gaji baru keluar ni. hihi

sy terasa malas nak ke mana-mana.
sebab tau dah weekend ni (especially tomorrow) mesti sibuk pergi sini sana uruskan hal-hal sendiri.
petang ni nak ke rumah baru tunggu orang repair shower, orang perabot semua datang.

sy suka main-main dengan precious (baby).
dalam erti kata lain, sy suka kacau dia. HAHA
there's a part of my tummy yang kalau pegang akan rasa keras.
haa tu belah kaki dia.
so kalau sy tau dia bangun, sy tekan belah kaki tu kan,
nanti dia gerak-gerak la macam tengah buat stretching ke apantah dalam tu :P
nanti nampak macam ada wave kat perut. kihihi so cute.

despite of macam sejam sekali je kan kena singgah toilet sebab asyik nak terkenchhh saja.

tu belum masuk malam-malam time tidur. memang frequent visit la ke toilet tu. bangun tidur bangun tidur.
tapi lama-lama dah biasa.
cuma malas nak bangun menapak tu.
rasa nak membuang tu macam membuang setangki air. tapi yang keluarnya tak la banyak pun HAHA
normal pregnant thing.

nah tetiba ada gambar diri sendiri kan.
saja tepek sini sebab jarang letak gambar self portrait.

ini muka saya harini.



haritu time photoshoot untuk direktori website ofis. kena pakai biru. sebab background merah gelap.


oklah tu je.
selamat hari jumaat!

4 comments:

Tukang Karut says:
at: April 26, 2013 at 2:15 PM said...

kesian baby kena bully. lol

khadijahzulkefli says:
at: April 26, 2013 at 4:57 PM said...

kalo kerap kenchh tuh msti baby rambut lebat..hehe

Anna Syahida Mohd Tamsir says:
at: April 26, 2013 at 5:04 PM said...

hello mummy to be :-) lamaaa tak comment :-) atotoooo comeyyy perut :-) hope everything will be good :-) - anna

wani ezryl * says:
at: April 30, 2013 at 4:26 PM said...

isz^ ada sorg lg tu pun kdg2 buli jgk goncang2 suh baby bangun. haha


khadijahZ^ hoo betulkah? ingatkan sebab organ dalaman kena tekan :P


anna^ helo anna syahida :) yoshh pray for us! semoga semuanya berjalan lancar! xD