Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Thursday, April 25, 2013

gaji is out!

gaji dah keluar kan.

tapi time ni la rasa, 'banyaknyaa duit aku nak pakai.'

nak kena renew road tax,
nak kena reserve duit untuk potongan rumah kuarters (sebab may be diorang akan potong lagi 2-3 bulan.. so kena bayar langsam la),
nak beli barang baby,
nak beli barang bersalin,
nak beli barang DP*A husband (top up sikit dia beli barang, sebab banyak benda kena beli ni),
dan barang-barang rumah baru yang belum habis dibeli.

kena beli macam-macam pun,

tiket wayang ironman 3 juga harus diutamakan. keh keh.

ironman 3, tunggu kami datang sabtu ni ;)

5 comments:

khadijahzulkefli says:
at: April 25, 2013 at 4:41 PM said...

hahaha..klaka la kak wani nih.. da 4 ary sy xbce blog kak wani..rse mcm ade yg xkne.. pg td bru tringat blog kak wani.. dh bce bru senang aty nk bt keje..huhu

::zLyNn:: says:
at: April 25, 2013 at 7:41 PM said...

same weh.. ak pon mcm2 nk bayar, renew roadtax la, insurance la & da list still go onnnnnnnn..

wani ezryl * says:
at: April 26, 2013 at 1:22 PM said...

khadijah^ hahaha boleh pulak macam tu :P xpe sila sila masuk and baca. hehe


lin^ kan. being an adult comes with so much of responsibilities.

khadijahzulkefli says:
at: April 26, 2013 at 4:59 PM said...

haha..msti la..4ary nih ade bnde yg xlengkap..nnt jumpe lagi kt lif cafe ye..hahaha

wani ezryl * says:
at: April 30, 2013 at 4:27 PM said...

insyaAllah. don't forget to say hi!