Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Thursday, April 04, 2013

buku : kasarnova

buku ni baru beli semalam.
tak tebal, 199 muka surat saja.

beli sebab sebelum ni ada terbaca review pasal kasarnova kat blog-mana-ntah-tak-ingat.
second, sebab tengok cover depan belakang macam best (jangan tanya 'macam best' tu macam mana. subjektif sungguh HAHA)
third, grey adalah satu satu warna favourite ;)

so far baru baca few pages.
baca page 1 pun dah terseronok.
tengoklah ayat dia (writer pandai main ayat!)

cerita pasal love.
sebab setakat yang sy baca ni, si hero (bali = hanbali) kenal gf dia kat facebook. haha
lepas tu cukup 3 months dia boring.
lepas tu sy tak baca sambungannya lagi.
sebab baru start bukak kotttt.

ceritanya fresh, cerita zaman kini and ayat-ayatnya superkreatif.
yoshh korang akan jumpa perkataan 'super' 'tweet' dsb. go find! go read!





ceritanya different, bukan macam novel biasa.
oh. harga adalah RM20.
heh he.


p/s : nak buat sesuatu yang menyeronokkan petang ni. for me and husband, menyeronokkan la. kihkih. nak tau apa? hah tunggu next entry kott!

5 comments:

Namee Roslan says:
at: April 4, 2013 at 5:10 PM said...

kita dah baca dah ! tapi namee rasa marah gak ah kat perempuan tu nama farah ke apa. senangnya bagi body kat bf. tsskk. apa lah.

wani ezryl * says:
at: April 5, 2013 at 5:28 PM said...

haa tu la! malangnya nasib berkenalan pulak dengan buaya. apa ending cerita ni agaknya.. tak sabar nak habiskan! ^^

Izwan Hafifi says:
at: April 30, 2013 at 2:46 AM said...

Terima kasih kerana sudi membeli dan membaca :)

wani ezryl * says:
at: April 30, 2013 at 12:36 PM said...

great work! teruskan menulis, izwan hafifi! :)

Izwan Hafifi says:
at: May 22, 2013 at 2:30 AM said...

Terima kasih :) Saya akan stop seketika. Ingin menunaikan umrah. Doakan saya selamat pergi & kembali.