Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Friday, April 05, 2013

seeing our new home

hoahh dah jumaat!! *sambil hirup air cendol yang baru beli tadi* :P

kita sambung cerita semalam;
pasal perkara menyeronokkan yang sy buat dengan husband. haha

kitorang pergi tengok rumah baru!

rumah kosong lagi.

sebab rumah kosong kan,
macam-macam la dalam kepala ni nak beli apa dan letak apa di mana.
macam main the sims. lolx

sy suka warna rumah.. cerahhh je.
nak hias macam ikea, kita ni bukan designer. *tapi itu bukan alasan!* :D

hah prolly akan fikirkan nak beli apa nanti.
mungkin beli langsir dulu kot. jakel, ada sale tak?!!

sudah dapat kubayangkan yang kami akan berebut almari ini nanti :DD



our living rooooommmm. sekali dengan dining.

yang seronok tu sebab dapur besar.
bolehlah kita bernaked chef lepas ni.. ikiki *haip! beli stove dulu!*
dah lepas tengok rumah, kitorang pergi dinner kat umai.
sebab husband kata nak makan chicken chop. tapi last-last dia ambik chicken grill.



mine; pulut kuning dengan rendang ayam. yummy!



husband punya lagi; lempeng kelapa.



this is my husband.. pakai baju tshirt tu sebab katanya nak pergi gym lepas habis kerja, tapi sy datang fetch dia dulu, so dia tak sempat pergi gym. malam tu dia angkat berat sendiri kat rumah.. hahaha



ini orang jangan harap nak angkat berat :P

umai ni ramai orang ok.
berjam jugaklah tunggu makanan sampai.
nasib baik ada surau (siap dengan aircond).. habis solat maghrib tu makanan tak sampai lagi haha
then later after maghrib orang dah tak ramai.. balik dah semua. time tu baru dapat makanan.
nasib baik la sedap.

oklah dah tu je.
now mari buat listing.

satu; list barang baby.
dua; list barang rumah.

doakan kami tidak kopak :DDD

6 comments:

kaizenDaGreat says:
at: April 5, 2013 at 8:54 PM said...

housewarming housewarming housewarming!!! *mode xsabar! hahaha

wani ezryl * says:
at: April 6, 2013 at 10:28 PM said...

haha kena tggu rumah dilengkapkan dulu :DD

Aina
at: April 8, 2013 at 12:56 PM said...

mcm dkt presint 5 je..kalo btl, berjiran la kita

wani ezryl * says:
at: April 9, 2013 at 1:39 PM said...

oo bukan, kat presint 17. hihi

monamie says:
at: April 12, 2013 at 2:57 PM said...

17Rk2! hehe..akak kat blok C, tingkat 16 :) hellooo jiran! heheee

Farid Iqbal Ibrahim says:
at: April 13, 2013 at 2:04 AM said...

Yeay, kami nantikan housewarming...hehe